hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  HTC Tattoo, un Android ieftin

HTC Tattoo, un Android ieftin

calendar_month 09 Sep 2009, 10:00

Dupa ce a facut obiectul mai multor asa-zise zvonuri cu date tehnice si spy-shoturi ca si HTC Click, iata ca acum acelasi telefon este lansat oficial sub numele HTC Tattoo.

Faptul ca se adreseaza unui public mai tanar este dat nu doar de nume, dar si de faptul ca fiecare telefon poate fi costumizat prin alegerea unui anumit "tatuaj" pentru carcasa din spate, si, nu in ultimul rand, si de pret. Acesta ar trebui sa fie in jurul a 200 de euro la liber si sa ajunga pana la cifre foarte mici, poate chiar si gratuit la anumite tipuri de abonamente de voce si date, facandu-l cel mai ieftin telefon Android lansat pana acum de HTC.
Tatuajul de pe spatele lui Tattoo poate fi ales dintr-o serie de modele puse la dispozitie de producator dar poate fi si unul propriu. Pe un portal numit TattoomyHTC ce va fi activat in curand, viitorii posesori de HTC Tattoo isi vor putea incarca in avans imaginea care doresc sa le "impodobeasca" spatele telefonului.

Din punct de vedere tehnic, Tattoo se poate lauda cu un display tactil rezistiv QVGA de 2.8 inci cu rezolutie de 320x240 pixeli, procesor Qualcom de 528 MHz, 256MB de memorie RAM. Lista sa de specificatii include si conectivitate 3G (HSPA), WiFi, GPS, radio FM, accelerometru, busola digitala, slot pentru card microSD, mufa microUSB, mufa audio de 3.5mm si o camera de 3.2MP cu autofocus.
Desi face parte din seria de terminale low-end a producatorului taiwanez, Tattoo va fi al doilea telefon HTC care va fi lansat direct cu interfata specifica SenseUI care se mai regaseste si pe modelul Hero. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?