HTC ONE E9 va fi lansat luna viitoare in China: ecran de 5,5 inch, rezolutie HD si 2GB RAM
6/6954
calendar_month 08 Iul 2015, 10:02
Despre posibilele specificatii ale HTC ONE E9 am scris prin martie, cand primele informatii legate de noul terminal al taiwanezilor au aparut pe site-ul Autoritatii de certificare a echipamentelor de telecomunicatie din China (TEENA). Acum, noi date referitoare la caracteristicile dispozitivului, care va fi lansat luna viitoare in China, au aparut pe internet, iar mare parte dintre acestea infirma anumite specificatii speculate anterior.
In primul rand, se pare ca HTC ONE E9 (a nu se confunda cu ONE E9+),va avea un display cu rezolutie de 1280 x 720p, in loc de rezolutie QuadHD, asa cum se credea initial. Diagonala ecranului va fi de 5,5 inch, iar smartphone-ul se va baza pe un procesor octa-core la 1,5GHz, pe 2GB RAM si va oferi o memorie interna de 16GB. Pe langa aceste caracteristici, ONE E9 va dispune de o camera foto principala de 13MP si de camera foto frontala de tip Ultrapixel, de 4MP.

HTC ONE E9 va veni in versiune dual SIM, va rula Android 5.0 si va ajunge initial pe piata din China. Pretul nu a fost dezvaluit inca.
Va reamintim ca primele informatii pe marginea HTC ONE E9 indicau un ecran cu rezolutie QuadHD, dar si procesor mai puternic (la 2GHz), 3GB RAM si camera foto principala de 20MP.
Prin urmare, ONE E9 va fi o versiune mai accesibila ca pret a HTC ONE E9+ (despre care puteti citi AICI).
Sursa: Phonearena