hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  HTC a lansat Desire 400, inca un dual SIM cu ecran de 4,3 inci

HTC a lansat Desire 400, inca un dual SIM cu ecran de 4,3 inci

calendar_month 23 Dec 2013, 09:00
HTC va lansa in curand un nou smartphone ieftin cu Android, HTC Desire 400, un dual SIM cu ecran de 4,3 inci.

Noul terminal a aparut, din ce scriu cei de la GSMArena, pe un site din Rusia, alaturi de specificatii, dar fara pret.

Display-ul HTC Desire 400 are o diagonala de 4.3 inci si o rezolutie care lasa de dorit, raportata la standardele actuale (800 x 480 picxeli). Banuim insa ca acest lucru se va reflecta intr-un pret mic al terminalului. Mai departe, Desire 400 ofera un chipset Snapdragon 400, cu patru nuclee tactate la 1.2 GHz si 1GB RAM. HTC a dotat smartphone-ul de buget cu mermorie interna de doar 4GB. Pe de alta parte, se pare ca device-ul va beneficia de tehnologia BeatsAudio, dar nu credem ca in pachetul comercial se va afla si un set de casti sub acelasi brand, ci un doar unele standard.

Camera device-ului este de 8MP, beneficiaza de blit LED. Pe partea frontala mai gasim o camera de 1,6MP.
In acelasi timp, noul terminal dual SIM al celor de la HTC apare si pe un site din Ucraina, insa aici specificatiile difera: camera principala este de doar 5MP, iar procesorul este un dual-core (nu quad-core, cum afirma rusii). In fine, oricum ar sta lucrurile, este de asteptat ca noul terminal sa ajunga pe piata in curand la un pret destul de mic.
Din pacate, avem de-a face cu inca o lansare care nu spune nimic si punem pariu ca nu va trezi vreun mare apetit comercial din partea consumatorilor, iar asta nu face altceva decat sa confirme ca HTC se afla, speram momentan, in pana de idei. Lansarile sporadice si timide din partea companiei, care promitea ca va adopta o strategie agresiva, confirma si ele lipsa unei strategii clare a HTC, producator de la care avem pretentii foarte mari. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?