hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  HP prezinta Slate 2, o noua tableta cu Windows

HP prezinta Slate 2, o noua tableta cu Windows

calendar_month 03 Nov 2011, 09:31
Hewlett Packard confirma faptul ca doreste sa ramana in afacerile cu PC-uri si tablete PC si anunta lansarea pe piata a doua produse: un notebook si o tableta PC, scrie PCMAG.com.
Tableta PC anuntata de companie este Slate 2. Produsul va rula Windows. Tableta va ajunge pe piata la sfarsitul acestei luni, va avea un ecran de 8,9 inci si va costa aproximativ 700 de dolari.

Producatorul a mai anuntat si disponibilitatea unui nou model de notebook, din 11 noiembrie. Este vorba despre HP 3115m, un portabil care va costa 429 de dolari si nu va fi disponibil, momentan, decat pe piata americana.
HP a decis in urma cu cateva luni, scoaterea din productie a tabletei PC TouchPad, care rula WebOS si anuntase chiar si intentia de a renunta la divizia producatoare de PC-uri. Ulterior, odata cu schimbarea managementului companiei, HP si-a schimbat strategia si se pare ca va continua activitatile hardware.
HP Slate 2 va avea un procesor Intel Atom Z670, un touchscreen mai performant decat versiunea anterioara si solutii de securitate preinstalate. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?