HONOR lanseaza in China smartphone-ul Magic Vs2
3/35362
calendar_month 16 Oct 2023, 13:29


Un dispozitiv usor si puternic care consolideaza pozitia de lider a brand-ului in domeniul smartphone-urilor pliabile

Brandul global de tehnologie HONOR a lansat in China smartphone-ul pliabil HONOR Magic Vs2. Cu o serie de inovatii tehnologice, HONOR Magic Vs2 stabileste un nou record, fiind cel mai usor smartphone care se pliaza spre interior, spargand frontiera de greutate dintre dispozitivele pliabile si smartphone-urile obisnuite. Conform statisticilor initiale publicate de Counterpoint Research, HONOR Magic V2 domina piata chineza a smartphone-urilor pliabile in T3 2023 din punct de vedere al vanzarile in unitati. Cu o cota de piata dominanta si oferirea de flagship-uri pliabile in diferite game de preturi, HONOR isi continua consolidarea pozitiei de lider in industria smartphone-urilor pliabile din China.

„Suntem incantati sa prezentam HONOR Magic Vs2. Cu o gama extinsa de functionalitati revolutionare si performante puternice, HONOR Magic Vs2 este pregatit sa stimuleze adoptarea generala a smartphone-urilor pliabile, printr-o mai buna acoperire a gamei de preturi, oferind o experienta de utilizare eficienta si mai convenabila a pliabilelor pentru mai multi consumatori", a declarat George Zhao, CEO al HONOR Device Co. Ltd. 

Uimitor de usor si subtire

Cu o greutate de doar 229g1, HONOR Magic Vs2 impinge limitele inovatiei in materie de smartphone-uri pliabile. HONOR Magic Vs2 este chiar mai usor decat predecesorul sau, facandu-l cel mai usor foldable de pana acum. Balamaua super usoara din titan, fabricata cu tehnologie de imprimare 3D de ultima generatie, gaseste echilibrul perfect intre greutate si rezistenta. Balamaua asigura o experienta lina la deschidere si inchidere si permite plierea usoara in diferite unghiuri.

Claritate exceptionala si experienta de vizionare confortabila

HONOR Magic Vs2 dispune de un ecran OLED exterior de 6,43 inch, care suporta o rezolutie de 2376x1060 si o luminozitate maxima de 2.500 de niti oferind o claritate vizuala excelenta. Atunci cand este deschis, dispune de un ecran OLED pliabil interior de 7,92 inch, oferind o vizionare ampla, la o rezolutie de 2344x2156 si o luminozitate de pana la 1.600 de niti.

Continuand angajamentul fata de tehnologia centrata pe nevoile utilizatorilor, HONOR Magic Vs2 incorporeaza caracteristici avansate care perfectioneaza confortul utilizatorului. HONOR Magic Vs2 contribuie semnificativ la protejarea ochilor, avand un PWM de 3.840 Hz pe ambele ecrane, atat exterior, cat si interior, care minimizeaza oboseala oculara.

Capabilitati remarcabile ale camerei pentru excelenta fotografica

HONOR Magic Vs2 dispune de un sistem de camera tripla, format dintr-o camera wide de 50MP, o camera telefoto de 20MP si o camera ultra-wide de 12MP, care permite utilizatorilor sa captureze fotografii de calitate datorita capacitatilor superioare de detectare a luminii. Suportand un zoom de pana la 40X, cu AI Motion Sensing Capture si algoritmii de fotografiere optimizati pentru poze de tip portret, peisaje nocturne etc., Vs2 poate crea capodopere in doar cateva secunde, oricand si oriunde.

Performanta de varf, productivitate maxima

Echipat cu Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen12, HONOR Magic Vs2 ofera o performanta excelenta. Cu solutiile GPU Turbo X si OS Turbo X ale HONOR, HONOR Magic Vs2 ofera o experienta de utilizare mai rapida si mai fluida, bazata pe optimizari ale resurselor la nivelul intregului sistem. Functionand pe MagicOS 7.2, HONOR Magic Vs2 maximizeaza productivitatea prin aducerea functiei de hover si o varietate de moduri “Split-screen”.Dotat cu o baterie masiva de 5.000mAh3  si incarcare rapida HONOR SuperCharge de 66W, HONOR Magic Vs2 se afla in fruntea smartphone-urilor pliabile din punct de vedere al capacitatii bateriei, asigurand utilizatorilor o conexiune continua, fara nevoia de incarcari constante.