HONOR castiga 36 de premii media la IFA 2023
3/35225
calendar_month 07 Sep 2023, 11:17


Conceptele si lansarile HONOR din categoria smartphone-uri pliabile au fost apreciate la nivel international de catre presa globala.

Brandul global de tehnologie HONOR a prezentat in cadrul IFA 2023 cel mai usor si mai subtire smartphone foldable care pliaza spre interior - HONOR Magic V2, precum si noul concept de smartphone - HONOR V Purse, care se pliaza spre exterior, oferind posibilitati nelimitate de styling si autoexprimare.  Ingeniozitatea tehnologica si abordarea inovatoare aduse de HONOR in domeniul telefoanelor pliabile au fost recunoscute de numeroase publicatii globale de renume care au oferit ambelor smartphone-uri pliabile titlul de „Best of IFA”.

In acest an, HONOR a primit 36 de premii din partea presei la IFA 2023. Android Headlines a acordat modelului HONOR V Purse titlul de „Best of IFA 2023” si a subliniat ca acest dispozitiv nu se rezuma doar la a fi un smartphone, ci reprezinta un fashion statement. „A fost cu siguranta una dintre cele mai interesante lansari pe care le-am vazut la IFA 2023." GSMArena a mai spus despre conceptul de design al HONOR V Purse ca "acesta este de fapt un dispozitiv extrem de avansat...apreciem intotdeauna atunci cand o companie adopta o abordare inovatoare in dezvoltarea produselor sale."

In plus, HONOR Magic V2, cel mai usor si subtire smartphone foldable care se pliaza spre interior, care a fost prezentat pentru prima data la nivel global, a atras, de asemenea, atentia presei. TechRadar a acordat smartphone-ului HONOR Magic V2 premiul „Best of IFA 2023” si a declarat: „Nu multe dispozitive reusesc, in momentul in care le tii in mana, sa faca tot restul industriei sa para depasita, insa Magic V2 reuseste datorita celor mai bune telefoane pliabile, ceea ce il face un castigator demn de premiile IFA 2023.” HONOR Magic V2 a castigat, de asemenea, un loc in premiile XDA-Developers Best of IFA 2023 datorita inovatiei pe care o aduce pe piata dispozitivelor pliabile. „Este cu siguranta cel mai subtire pliabil din lume - cumva chiar mai subtire decat un iPhone 14 Pro Max atunci cand este pliat - si este si mai usor.”Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?