HONOR ajunge in Top 5 branduri de smartphone-uri din Europa
3/36221
calendar_month 23 Feb 2024, 15:30


Conform ultimelor cercetari Canalys, HONOR s-a pozitionat in mod remarcabil printre primele cinci branduri de smartphone-uri din Europa, pentru prima data de cand a devenit o companie independenta.

In T4 din 2023, desi livrarile de smartphone-uri in Europa au inregistrat o scadere modesta de 3% fata de anul precedent, HONOR a sfidat previziunile, inregistrand o crestere uimitoare de 116% fata de anul precedent – fiind singura marca care a inregistrat o crestere de trei cifre in perioada respectiva. Aceasta performanta nu numai ca subliniaza popularitatea tot mai mare a HONOR in randul utilizatorilor europeni si increderea lor in brand, dar evidentiaza si abilitatea strategica de a prospera pe o piata a smartphone-urilor extrem de competitiva.

De ce este important:

Schimbarea pietei

Intrarea HONOR in top 5 branduri zguduie lumea smartphoneurilor, provocand jucatorii consacrati si oferind utilizatorilor o diversitate mai mare.

Interesul pentru produse premium

Avand in vedere ca smartphone-urile high-end reprezinta aproape 40% din piata, mixul de inovatie si valoare oferit de HONOR face ca dispozitivele brandului sa fie ideale pentru a satisface aceasta dorinta tot mai mare pentru dispozitive de top.

Cresteri viitoare

Avand in vedere o posibila revenire a pietei in 2024, focusul HONOR pe inteligenta artificiala si nevoile utilizatorului pregateste terenul pentru succesul continuu si o influenta in modelarea tendintelor in materie de smartphone-uri. 

Aflati mai multe aici:

https://www.canalys.com/newsroom/europe-smartphone-market-q4-2023Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?