HMD lanseaza primul smartphone pentru afaceri si lansarea serviciului HMD FOTA pentru clientii business
3/36726
calendar_month 21 Mai 2024, 07:01


Human Mobile Devices (HMD) a anuntat recent lansarea modelului HMD Pulse+ Business Edition, primul dintr-o noua gama de smartphone-uri destinate intreprinderilor de la inovatorul tehnologic si serviciul sau HMD FOTA (Firmware-Over-The-Air) pentru clientii business.

HMD ofera posibilitatea de reparare incorporata, cinci ani de actualizari de securitate¹, o garantie de trei ani si functii de securitate pregatite pentru intreprindere, cum ar fi oprirea numai prin PIN, HMD Pulse+ Business Edition.

Firmware-Over-The-Air, sau FOTA este acum disponibil pentru clientii intreprinderilor HMD. Companiile pot gestiona si actualiza versiunile de software Android™ pe intregul parc de dispozitive de la distanta, dintr-un singur loc.

Lucram indeaproape cu clientii nostri si raspundem solicitarilor frecvente ale clientilor. HMD Pulse+ Business Edition abordeaza nevoile cheie ale afacerii, inclusiv eficienta, securitatea si durabilitatea, prin caracteristici precum un design reparabil, garantii extinse si actualizari complete de securitate. La HMD, am dezvoltat o gama de smartphone-uri special pentru utilizare in afaceri, imbunatatite de serviciul nostru HMD FOTA, care permite managerilor IT sa controleze in mod eficient actualizarile dispozitivelor.
—  Vicepresedinte senior pentru intreprinderi la HMD, James Robinson

Prin RIY (Repair it Yourself) utilizatorii pot repara un afisaj deteriorat, un port de incarcare indoit, un capac din spate zgariat sau o baterie epuizata, vizitand HMD Repair Hub de pe iFixit pentru piese de schimb si ghiduri pas cu pas.²

HMD Pulse+ Business Edition vine cu o gama larga de functii de securitate inclusiv blocarea retelei, oprirea numai prin PIN si codificarea cu pin pad. Pentru un control mai mare asupra modului in care este accesat dispozitivul se poate dezactiva autentificarea biometrica la configurare.

Stocarea si procesarea datelor clientilor colectate de pe variantele globale de telefon si tableta sunt centralizate pe o platforma Google Cloud cu sediul in UE, respectand cerintele GDPR.

HMD Pulse+ Business Edition si instrumentul HMD FOTA sunt deja disponibile.

Specificatii HMD Pulse+ Business Edition

Dimensiuni: 163,19 x 75,02 x 8,45mm | 187 g

Ecran: 6,56 inchi HD+, 90 Hz

RAM: 6 GB

Stocare: 128 GB³

Baterie: 5000mAh⁴

Camera spate: 50MP

Camera frontala: 8MP

Culoare: albastru miez de noapte

¹De la data lansarii globale a HMD Pulse+ Business Edition.

²Detalii disponibile la https://www.hmd.com/self-repair .

³Software-ul si aplicatiile de sistem preinstalate folosesc o parte semnificativa a spatiului de memorie.

⁴Bateria are cicluri de reincarcare limitate, iar capacitatea bateriei se reduce in timp. In cele din urma, bateria ar putea fi inlocuita.