hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Geeksphone Revolution, smartphone cu dual-boot Android si Firefox OS

Geeksphone Revolution, smartphone cu dual-boot Android si Firefox OS

calendar_month 05 Feb 2014, 14:00
Dupa un fiasco pentru Geeksphone Peak+, compania revine cu un gadget nou cu specificatii mai bune. Geeksphone Revolution ofera optiunea de dual-boot Android si Firefox OS si este cel mai performant smartphone compatibil cu sistemul de operare al Mozilla.
Noul smartphone Geeksphone are un ecran IPS de 4,7 inci cu rezolutie 960x540 si procesor Intel Atom Z2560 dual-core tactat la 1,6GHz. Primele unitati vor fi livrate in luna februarie, dar acestea ajung la cei care au comandat Peak+, smartphone abandonat din cauza problemelor de productie.

Specificatiile Geeksphone Revolution includ RAM de 1GB, spatiu de stocare de 4GB (extensibil pana la 32GB prin card microSD). Telefonul este dotat cu o camera de 8MP, care poate filma full HD la 30fps, o camera frontala de 1,3MP si baterie de 2000mAh.
Functionalitatea dual-boot Android si Firefox OS nu ii va atrage probabil pe cei mai multi cumparatori, dar gadgetul ofera specificatii bune si un design simplu si elegant pentru pretul de aproximativ 200 euro.
Sursa: The Next Web 

Sondaj

Ce placa video aveti?