Find X3 Pro, primul smartphone cu sistem full-path si doua camere care surprind fiecare un milliard de culori
7/7539
calendar_month 11 Mar 2021, 18:35
OPPO stabilește un nou standard de excelență odată cu noul flagship Find X3 Pro, care integrează sistemul full-path de gestionare a culorilor pe 10 biți și ecranul True Billion Colour. Ies în evidență camerele integrate în noul OPPO Find X3 Pro, astfel că cel mai nou flagship OPPO dispune de două camere ce surprind fiecare peste un milliard de culori, acestea armonizându-se perfect cu designul curbat premium și carcasa subțire cu aspect „space age”. Mai mult, OPPO Find X3 Pro este echipat cu un procesor Qualcomm de ultimă generație și tehnologia de încărcare rapidă VOOC, devenind astfel noul reper al industriei.

„Am avut ca surse de inspirație cosmosul, trecutul și imaginea viitorului, pentru a crea OPPO Find X3 Pro, un smartphone care se integrează perfect în viața utilizatorilor și care le deschide porțile către noi lumi. Fiecare milimetru al telefonului inspiră performață și versatilitate asigurând o experiență captivantă și emoții pozitive.” a declarat Lie Liu, Președinte Global Marketing OPPO.

Design „space age” cu estetică futuristă

OPPO Find X3 Pro este un smartphone extrem de subțire și foarte ușor, cu o grosime de doar 8,26 mm și o greutate de 193g. Totodată, noul OPPO Find X3 Pro este rezistent la apă și praf, fiind certificat IP68.
Find X3 Pro Blue oferă un finisaj mat cu o opacitate de exact 85%. Astfel, telefonul oferă un efect vizual interesant prin contrastul dintre carcasă și încadrarea lucioasă a sistemului de camere.
Find X3 Pro Gloss Black reprezintă întruchiparea eleganței. Carcasa cu textură ceramică crează un efect de oglindă care scoate în evidență unghiurile rafinate ale telefonului și aduce un aspect premium.

Ecranul True Billion Colour

OPPO Find X3 Pro oferă utilizatorilor șansa de a vedea culorile reale ale lumii în propriile mâini datorită display-ului OLED True Billion Colour QHD+. Ecranul de 6,7 inci cu margini foarte înguste se îmbină perfect cu sistemul proprietar de gestionare a culorilor Full-path de 10 biți și redă într-un mod uimitor conținutul vizual.
Imaginile redate sunt extrem de apropiate de cele din viața reală datorită densității pixelilor de 525PPI, luminozității maxime de 1300 niți și contrastului de 5,000,000:1. Ecranul oferă o acuratețe de culoare de 0,4 JNCD și beneficiază de certificarea A+ DisplayMate.

Ecranul lui OPPO Find X3 are un refresh adaptiv de la 5 la 120Hz. În ciuda calității imaginilor redate, ecranul nu face risipă de resurse, indiferent dacă accesezi un joc multiplayer, urmărești cele mai noi postări din social media sau citești un eBook.

Fotografii și video-uri cu un miliard de culori

Fotografii profesioniști schimbă obiectivele, nu senzorul camerei, iar OPPO Find X3 Pro se comportă similar. Inspirat din tehnologia utilizată de camerele DSLR, Find X3 Pro integrează doi senzori de dimensiuni mari de IMX766 – 50MP, dezvoltați în colaborare cu Sony, atât pentru camera principală Wide, cât și pentru camera Ultra Wide. Practic, indiferent că folosești camera Wide sau Ultra Wide calitatea fotografiei va fi mereu la cel mai înalt nivel.
Ambele surprind fotografii și clipuri cu un spectru de un milliard de culori. Prin îmbinarea modului de autofocus inteligent și o distanță focală macro de 4cm, Find X3 Pro redă fiecare detaliu indiferent de subiect sau momentul zilei.
Cu o lentilă Micro cu un zoom de 60x, OPPO Find X3 Pro este capabil să redea până și detaliile microscopice. Cu o înregistrare video 4K cu un miliard de culori pe 10 biți, creatorii de conținut pot obține înregistrări nemișcate, bogate și impresionante.Compatibilitate 5G la nivel global

Echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 888, telefonul poate rula chiar și cele mai solicitante jocuri, având un chipset octa-core de 64biți cu viteza de până la 2,84GHz – performanța a crescut cu 25% față de predecesorul său.
Placa video Adreno 660 oferă o grafică a randărilor îmbunătățită cu 35%, iar sistemul de răcire cu cameră de vapori din carcasa ultra-subțire, menține temperaturile joase.
Prin Modul Dual 5G, Find X3 Pro este compatibil cu rețelele 5G NSA și SA pentru a asigura o viteză de transfer stabilă. De asemenea, poate utiliza până la 13 benzi 5G și dispune și de dual-sim 5G. Mai mult, pentru a asigura o experiență 5G completă, ultilizatorii pot viziona conținutul la o calitate HDR10+ și asculta sunetele prin difuzoarele Dolby Atmos completate de modul de detectare al sunetelor ambientale, oferind o experiență cinematică oricând, oriunde.

Încărcare rapidă și autonomie ridicată

Design-ul extrem de subțire al telefonului încorporează o baterie de 4500 mAh care oferă autonomie pe durata întregii zile. Prin încărcarea rapidă SuperVOOC 2,0, bateria este încărcată la 40% în doar 10 minute; iar prin încărcarea wireless de 30W AirVOOC, Find X3 Pro ajunge la 100% în 80 de minute. De asemenea, Find X3 Pro oferă și posibilitatea de reverse charging de 10W pentru alte gadgeturi. Tehnologia de încărcare dispune de certificarea de siguranță TÜV Rheinland.

Color OS 11.2

Interfața ColorOS 11.2 are la bază sistemul de operare Google Android 11 și oferă multiple opțiuni de personalizare, astfel că utilizatorii pot alege modul luminos sau cel întunecat, deblocarea telefonului prin senzorul de amprentă integrat în ecran și accesarea aplicațiilor preferate direct din side-bar-ul inteligent.
Cele mai noi caracteristici de confidențialitate a datelor sunt integrate în sistemul de operare astfel că utilizatorii au șansa de a controla mult mai bine informațiile lor și pot separa fără probleme viața profesională de cea personală, prin modul System Cloner care creează două spații diferite pentru a evita intercalarea informațiilor din cele două medii.
Pentru cei pasionați de jocuri, OPPO oferă opțiunea Game Space care limitează interferențele altor aplicații, monitorizează temperatura telefonului și permite accelerarea transferului de date pentru jucătorii în rețea transformând telefonul în cel mai bun jucător al utilizatorilor.

De multe ori utilizatorii nu aud telefonul, alertele și notificările în timpul altor activități cum ar fi jocurile sau vizionarea filmelor. OPPO a constatat că utilizarea sunetelor simfonice fac notificările mult mai ușor de perceput.
În acest sens, OPPO este onorat să anunțe colaborarea cu Hans Zimmer care a creat tonuri de apel și notificări exclusiv pentru OPPO Find X3 Pro. Fiind parte din peste 200 de proiecte, Hans Zimmer este câștigătorul unui Premiu Oscar, două Globuri de Aur, 3 Premii Grammy, un Premiu American Music și un Premiu Tony – astfel că utilizatorii se pot aștepta la cele mai inedite tonuri de apel.
Deficiența de percepție de culoare afectează unul din 12 bărbați și una din 200 de femei. Datorită modului Colour Vision disponibil prin ColorOS 11.2, OPPO a creat o versiune mai facilă a testului de sisteme de culori Munsell, realizând recalibrarea potrivită fiecărui utilizator de Find X3 Pro.

OPPO Watch and Enco X

OPPO anunță și lansarea celei mai noi versiuni de software, 1.6, pentru OPPO Watch, ceas inteligent al companiei cu Wear OS de la Google. Acest update adaugă 18 noi interfețe, inclusiv două care sunt inspirate din design-ul smartphone-ului Find X3 Pro. Această caracteristică crează o sinergie între smartphone și ceas mai ales că ceasul dispune de modul de localizare al telefonului și poate fi folosit ca declanșator pentru realizarea fotografiilor de la distanță cu telefonul. Aceste funcții sunt disponibile la nivel global începând cu 11 martie și fac din OPPO Watch un gadget și mai inteligent și versatil.
Având la bază expertiza din domeniul sistemelor audio, OPPO Enco X sunt primele căști wireless premium ale companiei, create în colaborare cu Dynaudio. Enco X dispune de un sistem dynamic proprietar de îmbunătățire a sunetului, DEEB 3,0 și este compatibil cu un codec LHDC pentru o calitate a sunetului premium și imersivă.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?