hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Editorial: Tot ce e mai bun de la Samsung, intr-un telefon Galaxy construit pentru azi si viitor

Editorial: Tot ce e mai bun de la Samsung, intr-un telefon Galaxy construit pentru azi si viitor

calendar_month 19 Ian 2023, 10:10
De Dr. TM Roh - Presedintele si Sef al diviziei MX Business de la Samsung
Cu fiecare an ce trece, dispozitivele mobile devin nucleul vietii noastre de zi si epicentrul inovatiei.
Cu aceste dispozitive esentiale cream si consumam continut care conecteaza, inspira sau pur si simplu ne distreaza. Ne-am cufundat in lumea unui joc epic care se deruleaza chiar si in mers. Pastram legatura cu colegii, ne tinem de respectarea unor termene limita la munca. Gestionam fiecare parte a vietii noastre cu ajutorul unui singur dispozitiv - de la obiceiurile de sanatate si wellness la programari, achizitii, calatorii si mai mult.
Zilele noastre se invart in jurul acestor experiente, astfel incat oamenii le aleg pe cele pe care se pot baza, de la branduri in care pot avea incredere. In acelasi timp, provocarile globale precum criza climatica ne determina sa regandim modul in care traim. Avem o responsabilitate de a crea o lume mai buna, in timp ce depunem eforturi pentru un viitor mai echitabil si sustenabil. Credem ca tehnologia mobile poate fi un catalist pentru a imbunatati vietile oamenilor si pentru transformarea in realitate a viziunii noastre pentru viitor. Iar acest aspect este in centrul activitatii noastre in cadrul grupului Samsung MX (Mobile eXperience).
Stabilirea unor noi standarde de performanta
Nu exista un exemplu mai bun pentru ce face Samsung pentru a-si transforma viziunea in realitate decat seria Galaxy S. Aceasta serie reuseste in continuare sa ne duca mai departe mostenirea in materie de inovatie.
De aceea, sistemul nostru pentru camera pro-grade devine din ce in ce mai inteligent, si le ofera oamenilor cele mai bune fotografii si videoclipuri din randul smartphone-urile noastre Galaxy, in orice conditii de lumina. Impreuna cu optimizarea hardware si software, cel mai nou chipset al nostru garanteaza cea mai rapida si puternica performanta Galaxy si a luat viata din filozofia Samsung pentru parteneriate deschise. Conectivitatea ecosistemului nostru devine, de asemenea, mai usoara si mai fluida ca niciodata.
In topul produselor din seria Galaxy S este Galaxy S Ultra, gandit pentru a oferi tot ce este mai bun in termeni de performanta si calitate. Am imbinat faimoasa experienta Note cu Ultra, pionierand un smartphone cu puterea, performanta si capacitatile creative a doua inovatii Galaxy de top intr-una singura.
Galaxy S Ultra a devenit cu adevarat punctul culminant al inovatiei Samsung Mobile, o marca ce iese in evidenta fata de oricare alta, iar in curand va vom arata ce poate face Ultra in si mai multe categorii de dispozitive.
Inovatie care trece cu succes testul timpului
Performanta nu inseamna doar mai multa putere. Inseamna si inovatie pentru un impact mai redus asupra mediului.
Ne-am angajat sa combatem schimbarile climatice si suntem ghidati de noua noastra strategie de mediu, care isi propune sa faca ca tehnologia de care depindem sa fie una durabila. De aceea, luam in considerare fiecare faza a ciclului de viata al produsului, avand mereu in vedere sustenabilitatea.
Acest lucru inseamna construirea de dispozitive proiectate pentru a trece testul timpului si incorporarea unor materiale mai durabile care iau in considerare fiecare faza a ciclului de viata al produsului. De asemenea, inseamna colaborarea cu parteneri cu care impartasim aceleasi valori pentru a aduce oamenii mai aproape unii de altii si pentru a genera schimbari pozitive la nivel de societate si planeta, in timp ce setam noi standarde pentru industria in care activam.
O experienta premium fara compromisuri
Pe 1 februarie, la Unpacked, va vom demonstra cum inovatia si sustenabilitatea pot oferi impreuna o experienta premium.
Intr-un moment in care mizele sunt mai mari ca niciodata, am ridicat stacheta si am impins performanta mai departe. La Unpacked vom dezvalui cele mai puternice dispozitive mobile pe care stim deja ca le vei iubi acum, dar si mult timp de acum inainte.
Abia astept sa va impartasesc ce urmeaza!
Sursa: Samsung Newsroom Romania

 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?