Editie exclusiva ROG Phone 6 BATMAN Edition
8/8210
calendar_month 20 Sep 2022, 13:56
Pentru cei care îndrăznesc: Cu puterea invincibilă a acestui telefon de gaming disponibil în ediție limitată și a accesoriilor potrivite, fanii pot sărbători lupta eroului cu pelerină împotriva nelegiuirilor.

PUNCTE CHEIE:

  • Design tematic exclusivist: Logo-ul special Aura RGB Batman și finisajul semi-mat Night Black transmit o aură de mister și dramatism high-tech

  • Accesorii unice tematice: Carcasă Aero Batman; proiector Bat-Signal; ac pentru SIM Batman cu suport cu tema Gotham City; cutie de protecție

  • Putere invincibilă: Toate performanțele și caracteristicile noii și aclamatei serii ROG Phone 6, transformate într-o experiență de gaming captivantă cu tematica Batman


ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat ROG Phone 6 BATMAN Edition, o versiune exclusivă disponibilă în ediție limitată a smartphone-ului de gaming ROG Phone 6 - creată în colaborare cu Warner Bros. Consumer Products și DC - care va fi atât pe placul fanilor super-eroului care luptă împotriva crimei, cât și al jucătorilor avansați și al iubitorilor de produse de colecție unice.

ROG Phone 6 BATMAN Edition are un aspect unic, conceput pentru a evoca atmosfera misterioasă, întunecată și melancolică ce învăluie lumea high-tech a lui Batman și a împrejurimilor sale din Gotham City. Telefonul are un finisaj special care, atunci când captează lumina, e asemenea cerului nocturn înnorat pătruns de o lumină. Logo-ul special iluminat Aura RGB conturează emblema Bat, recunoscută instantaneu, Tema Batman continuă în interfața personalizată a utilizatorului, cu imagini de fundal tematice exclusive, stiluri de pictograme, animații, efecte sonore și multe altele.

Setul de accesorii complementare include un miniproiector Bat-Signal cu lumină de căutare USB-C®, care poate proiecta una dintre cele două versiuni ale celebrului Bat-Signal pe suprafețele apropiate; o carcasă aero Batman cu un finisaj special și o imagine ascunsă, de identificat; și o husă de călătorie cu carcasă tare, special concepută pentru păstrarea în siguranță a lui ROG Phone 6 BATMAN Edition și a accesoriilor sale.

În privința componentelor interne, ROG Phone 6 BATMAN Edition este identic cu invincibilul ROG Phone 6/6D, având o configurație premium construită pentru a câștiga orice joc, alimentată fie de cea mai recentă platformă mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, fie de puternicul MediaTek Dimensity 9000+1.

Design tematic exclusivist

ROG Phone 6 BATMAN Edition este rodul unei colaborări incitante, ce explorează profund tema, aspectul telefonului fiind complet reproiectat în onoarea misteriosului luptător împotriva crimei, iubitor de tehnologie. Spiritul universului lui Batman a fost captat prin culoarea discretă și de atmosferă - Night Black, eticheta produsului în oglindă, detaliile grafice inspirate de Batman Gauntlet și prin grafica iconică în formă de liliac a logo-ului Aura RGB.

Finisajul special semi-mat al telefonului ROG Phone 6 BATMAN Edition, cu detaliile sale de înaltă tehnologie, a fost proiectat cu atenție pentru a reflecta lumina într-un mod care imită imaginea iconică a reflectorului Bat-Signal care luminează norii întunecați de pe cerul nocturn din Gotham City.De asemenea, telefonul le oferă fanilor o experiență de utilizare specială și o interfață de utilizator personalizată cu pachetul exclusiv de teme animate Batman. Acesta include un fundal live Batman și o ramă redesenată pentru pictogramele aplicațiilor, iar atunci când telefonul este în curs de încărcare, apar un sunet și o animație exclusivă combinate cu elemente tematice Batman. Pictograma amprentei digitale de pe ecran a fost personalizată, utilizatorii putând debloca telefonul atingând celebra emblemă galbenă a liliacului.

Accesorii unice tematice

Posesorii de ROG Phone 6 BATMAN Edition primesc ca bonus setul unic de accesorii complementare, set format din trei piese. În capul listei se află Bat-Signal Projector, o replică în miniatură a faimosului reflector care este folosit pentru a cere ajutorul lui Batman. Acest reflector cu LED-uri poate proiecta una dintre cele două versiuni ale iconicului Bat-Signal pe suprafețele din apropiere și poate fi alimentat cu ajutorul unui cablu USB-C atașat la ROG Phone 6 BATMAN Edition. Batman Aero Case este o carcasă protectoare care prezintă o redare geometrică în relief a emblemei Liliacului, creată în straturi pentru un efect 3D. Partea interioară a carcasei conține un detaliu imprimat ascuns, sub forma unei imagini inspirate din benzile desenate Batman.

Chiar și simplul instrument de scoatere a cartelei SIM a fost personalizat în stilul Batman. Designul accesoriului Batman Ejector Pin cuprinde emblema Bat, iar suportul său de birou e inspirat de Gotham City, meritând un loc de cinste în orice colecție de suveniruri.

Pentru a păstra în siguranță ROG Phone 6 BATMAN Edition și accesoriile sale chiar și în fața celui mai dur super-răufăcător, există o cutie de depozitare personalizată. Această cutie robustă, realizată dintr-o singură bucată, rezistentă la apă, este fabricată din polipropilenă expandată (EPP). Aspectul său se bazează pe valizele de tip militar, iar pe capac este imprimat în relief logo-ul Batman.

Putere invincibilă

ROG Phone 6 BATMAN Edition se bazează pe mult aclamata serie ROG Phone 6, având aceleași specificații tehnice pentru a oferi performanțe extreme în jocurile mobile. Este alimentat de puternica platformă pentru smartphone-uri MediaTek Dimensity 9000+. Cu cantități masive de memorie pentru o comutare lină între aplicațiile pornite, un sistem de răcire de înaltă tehnologie și o baterie puternică pentru un adevărat maraton de gaming fără efort și controale AirTrigger 6 pentru o experiență de joc similară celor de pe console, ROG Phone 6 BATMAN Edition este construit pentru a-și învinge toți inamicii - la fel ca și eroul său ononim!

Disponibilitate

Telefonul ASUS ROG Phone 6 BATMAN Edition este disponibil la precomandă pe eShop-ul oficial ASUS, urmând să devină disponibil pe piață în noiembrie, la prețul de aproximativ 6199 Lei (taxe inclusiv, configurația cu 12GB RAM, 256GB stocare).

Trailer video: https://www.youtube.com/watch?v=9HjMqDWv1w4