hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Dupa Apple iPhone 5S, si Samsung pregateste procesoare mobile pe 64-biti

Dupa Apple iPhone 5S, si Samsung pregateste procesoare mobile pe 64-biti

calendar_month 13 Sep 2013, 13:00
Introducerea unui procesor cu arhitectura 64-biti in noul iPhone 5S a facut valuri in industria smartphone-urilor, iar Samsung s-a grabit sa confirme faptul ca urmatoarea generatie a telefoanelor sale va utiliza procesoare similare.
Odata cu procesorul A7 din noul iPhone 5S, Apple a obtinut un avantaj unic pe piata smartphone-urilor. Exclusivitatea companiei americane se va incheia insa probabil in 2014, cand Samsung planuieste sa utilizeze procesoare pe 64-biti pentru noua sa generatie de smartphone-uri.

Puterea de procesare oferita de arhitectura pe 64-biti este semnificativ mai mare decat cea a generatiei curente de procesoare de smartphone, pe 32-biti. Seful diviziei mobile Samsung a confirmat faptul ca noile telefoane ale companiei, incepand probabil cu Samsung Galaxy S5, vor utiliza arhitectura pentru performanta crescuta.
Samsung isi va intensifica eforturile de expansiune si in China si Japonia, chiar daca momentan are o cota de piata mai mare decat Apple in tarile asiatice. Compania americana a semnat insa recent primul acord cu un operator telecom chinez, lucru care ar putea duce la vanzari mult mai ridicate ale noilor iPhone-uri.
Cumpara de la eMAG.ro Iphone 5 la pret special
Sursa: The Next Web 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?