hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Din seria "nu incercati asta acasa": HTC One M8, torturat "la propriu" (VIDEO)

Din seria "nu incercati asta acasa": HTC One M8, torturat "la propriu" (VIDEO)

calendar_month 27 Mar 2014, 10:30
Lansarea noului model de HTC One, M8, a suscitat nu doar atentia specialistilor si a potentialilor utilizatori, ci si a celor care au o alta abordare cand vine vorba de un smartphone.
Daca cei de la iFixit au acordat telefonului nota 2 pentru greutatea cu care se poate interveni in el in cazul nevoii de service, azi este randul bloggerilor sa vada cum rezista HTC One M8 la socuri.

Asa ca M8 a trecut printr-o serie de teste care sa ne faca sa vedem daca ne putem baza pe faptul, in cazul unui eventual accident, telefonul nu va inceta sa mai fie functionabil la prima zgarietura sau lovitura. M8 a fost scapat pe beton, zgariat cu cheia si cutitul, lovit cu ciocanul si, mai ales, a supravietuit scufundarii in apa.
Ceea ce este de subliniat este ca la lansare nu s-a spus nici macar o clipa ca acesta ar fi rezistent la apa, dar iata ca bloggerii au descoperit ca se descurca bine si la acest capitol, continuand sa functioneze fara probleme dupa cateva minute de stat in chiuveta.

Sursa: BGR 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?