Cum va arata IPhone 12
7/7269
calendar_month 08 Iul 2020, 10:16
Zvonuri despre viitoarele iPhone, care ar putea fi numite iPhone 12 si iPhone 12 Pro.

Ne aflam la cateva luni distanta de la lansarea iPhone-urilor 2020, mai exact in septembrie va avea loc prezentarea noilor produse dupa cum obisnuieste gigantul Apple.
Ne asteptam ca iPhone-urile 2020 sa poata fi numite iPhone 12 si iPhone 12 Pro daca Apple urmeaza aceeasi schema de denumiri pe care a folosit-o pentru gama de iPhone din 2019.
Zvonurile sugereaza ca iPhone-ul de 6,7 inci si un model de 6,1 inch vor fi dispozitive OLED de inalta performanta, cu camere cu trei lentile, in timp ce modelele de 5,4 si 6,1 inci vor fi iPhone-uri inferioare cu camere duble si cu un pret mai accesibil. Toate iPhone-urile din 2020 trebuie sa prezinte afisaje OLED indiferent de pret.
In ceea ce priveste design-ul, cel putin unul dintre noile iPhone-uri va avea o redimensionare semnificativa, cu un cadru metalic similar cu cadrul iPhone 4. IPhone 4 a avut un aspect distinct si plat pentru rama sa din otel inoxidabil, care ar putea fi reprodusa in noile IPhone-uri.
Ar putea exista un nou sistem de camere TrueDepth care reduce dimensiunea crestaturii din fata si exista zvonuri despre un sistem de camere foto cu trei lentile din spate, care foloseste un laser pentru a calcula informatiile de adancime pentru obiectele din camera, imbunatatind ambele fotografii si capacitati AR.
2020 va fi primul an in care Apple introduce suportul 5G in iPhone, permitand noilor dispozitive sa se conecteze la retele 5G mult mai rapide decat retelele LTE 4G.

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?