hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Cum se repara singura carcasa anti-zgarieturi LG G Flex (Video)

Cum se repara singura carcasa anti-zgarieturi LG G Flex (Video)

calendar_month 21 Nov 2013, 11:23
Noul LG G Flex, smartphone cu ecran curbat, are si o alta inovatie importanta, demonstrata intr-un nou clip video. Carcasa telefonului LG elimina automat zgarieturile mici si chiar pe cele intentionate, facute nu doar doar chei si monezi in buzunar, ci si de lama unui cutit!
Rezistenta la zgarieturi vine sub mai multe forme, iar LG a optat sa nu foloseasca un material ultra-rezistent, deoarece a avut la dispozitie un finisaj special. Zgarieturile de pe spatele LG G Flex nu dispar complet, dar devin aproape invizibile, pastrand aspectul de "nou" al gadgetului.

Proprietatile speciale oferite de carcasa anti-zgarieturi LG G Flex tin si de temperatura mediului ambiant. Zgarietura facuta de cutit pe telefon in clipul video devine mult mai putin vizibila intr-un mediu controlat, la 27 C.
Stratul protector al carcasei LG G Flex nu functioneaza insa intotdeauna la fel de bine si la temperaturi mai reduse, dar zgarieturile de telefonul cu ecran curbat sunt intotdeauna mai putin vizibile decat pe alte smartphones.
Gadgetul a debutat in Coreea de Sud, dar va fi adus de Orange si in Franta pana la finalul anului, iar apoi ar putea sosi in mai multe tari europene.
Sursa: The Verge 

Sondaj

Ce placa video aveti?