hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Cum rezista LG G Flex la un test de rezistenta dur

Cum rezista LG G Flex la un test de rezistenta dur

calendar_month 26 Nov 2013, 09:46
Noul smartphone cu ecran curbat LG G Flex a fost supus unui test de rezistenta dur, care a constat in "scaparea" telefonului de 3 ori pe asfalt. Chiar daca are o carcasa anti-zgarieturi, noul gadget LG nu a oferit surprize prea mari.
Testul de rezistenta a fost derulat de Android Authority, iar LG G Flex nu s-a dovedit prea diferit de alte smartphone-uri fara cascasa speciala ultra-rezistenta. LG G Flex a demonstrat ca rezista bine la zgarieturi superficiale, dar scaparea pe o suprafata tare de la inaltime este un test complet diferit.

Cea mai importanta victima a testului de rezistenta LG G Flex a fost ecranul telefonului, dar gadgetul a ramas functional chiar si cu display-ul crapat in doua colturi diferite.
In ciuda carcasei anti-zgarieturi LG G Flex, urmele lasate de asfalt pe telefon sunt prea adanci pentru a fi ascunse de materialul care se repara singur in cazul zgarieturilor superficiale.
Lansat mai intai in Coreea de Sud, LG G Flex isi va face debutul in curand si in Franta, unde va fi inclus in oferta Orange.
Sursa: GSMArena 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?