Cele mai asteptate telefoane ale lunii mai ¬ ce ne pregateste HUAWEI
8/8568
calendar_month 25 Apr 2023, 14:05
Primavara aceasta, HUAWEI va lansa doua noi smartphone-uri de ultima generatie HUAWEI P60 Pro si HUAWEI Mate X3.

Disponibilitate

Pentru cele mai noi informatii in privinta acestor lansari aboneaza-te gratuit la newsletterul HUAWEI. Disponibilitatea noilor smartphone-uri HUAWEI P60 Pro si HUAWEI Mate X3 vor fi confirmate in cadrul evenimentului de lansare din 9 mai. Consumatorii vor descoperi toate inovatiile noi de la HUAWEI in cateva zile de la lansarea produselor pe piata europeana.
Viziteaza magazinul HUAWEI Store pentru a descoperi avantajele, inscrie-te la newsletter in perioada 24 aprilie – 9 mai si:
• esti adaugat automat pentru tragerea la sorti pentru unul din cele doua telefoane nova 9 Blue sau una din cele cinci invitatii duble la concertul Irinei Rimes din Bucuresti in data de 25 mai
• orice vizitator al magazinului HUAWEI Store, care detine sau isi creeaza un cont HUAWEI (HUAWEI ID), poate revendica gratuit si un cupon pentru o pereche de casti HUAWEI FreeBuds 5 ce se poate activa in momentul achizitionarii unui smartphone din seria P60.
• beneficiezi garantat de un voucher in valoare de 500 lei, ce poate fi aplicat la achizitionarea unui smartphone P60 Pro.