hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Cele mai asteptate telefoane ale lunii mai ¬ ce ne pregateste HUAWEI

Cele mai asteptate telefoane ale lunii mai ¬ ce ne pregateste HUAWEI

calendar_month 25 Apr 2023, 14:05
Primavara aceasta, HUAWEI va lansa doua noi smartphone-uri de ultima generatie HUAWEI P60 Pro si HUAWEI Mate X3.

Disponibilitate

Pentru cele mai noi informatii in privinta acestor lansari aboneaza-te gratuit la newsletterul HUAWEI. Disponibilitatea noilor smartphone-uri HUAWEI P60 Pro si HUAWEI Mate X3 vor fi confirmate in cadrul evenimentului de lansare din 9 mai. Consumatorii vor descoperi toate inovatiile noi de la HUAWEI in cateva zile de la lansarea produselor pe piata europeana.
Viziteaza magazinul HUAWEI Store pentru a descoperi avantajele, inscrie-te la newsletter in perioada 24 aprilie – 9 mai si:
• esti adaugat automat pentru tragerea la sorti pentru unul din cele doua telefoane nova 9 Blue sau una din cele cinci invitatii duble la concertul Irinei Rimes din Bucuresti in data de 25 mai
• orice vizitator al magazinului HUAWEI Store, care detine sau isi creeaza un cont HUAWEI (HUAWEI ID), poate revendica gratuit si un cupon pentru o pereche de casti HUAWEI FreeBuds 5 ce se poate activa in momentul achizitionarii unui smartphone din seria P60.
• beneficiezi garantat de un voucher in valoare de 500 lei, ce poate fi aplicat la achizitionarea unui smartphone P60 Pro. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?