hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Carcasa Samsung Galaxy S5 ar putea fi produsa de compania care s-a ocupat si de iPad mini

Carcasa Samsung Galaxy S5 ar putea fi produsa de compania care s-a ocupat si de iPad mini

calendar_month 04 Dec 2013, 11:30
Se speculeaza ca urmatorul Samsung Galaxy, versiunea S5, va dispune, pentru prima data de la demararea gamei, de o carcasa din metal. Cel mai probabil, vorbim despre aluminiu, insa elementul cel mai important din spatele stirii este ca firma care se va ocupa de producerea carcaselor pentru Sasmung are deja experienta cu modele precum HTC One si Ipad mini.
PhoneArena este "vinovata" pentru aceasta informatie. Compania despre care scrie PhoneArena este Catcher, iar productia pentru carcasele Samsung Galaxy S5 va demara chiar in aceasta luna. Sursa citata mai afirma ca Samsung a comandat pentru Galaxy S5 intre 10 si 30 de milioane de carcase pentru urmatorul sau varf de gama, Galaxy S5.

Va reamintim ca aceasta este doar cea mai recenta speculatie pe seama urmatorului flagship Samsung, alte publicatii, precum Electronista, scriind recent ca sud-coreenii vor propune pe piata doua modele de Galaxy S5, unul cu carcasa din plastic, iar altul cu cea din metal.
Ce se mai zvoneste despre Galaxy S5 este ca va dispune de o camera foto de 20 MP si va avea un chipset pe 64 de biti ca si iPhone 5S. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?