Capacitatea emblematica de fotografie a OPPO Find X5 Pro, demonstrata la Roland-Garros 2022
8/8067
calendar_month 10 Iun 2022, 16:16
Surprinderea magiei tenisului a fost o provocare pentru fanii din întreaga lume. Inovatiile tehnologice ale OPPO i-au ajutat pe spectatori sa surprinda experiente de tenis autentice si imagini de calitate pentru iubitorii de tenis din întreaga lume.
În calitate de partener premium al Roland-Garros pentru al 4-lea an consecutiv, OPPO inspira fanii tenisului cu tehnologia avansata de imagistica pentru a asista, a surprinde si a împartasi momentele-cheie de pe teren. Alaturi de parteneriat, noua propunere de brand a OPPO, „Inspiration Ahead”, este centrata pe tehnologia care ofera oamenilor accesul la succes, prin împingerea limitelor a ceea ce este perceput ca posibil. Exemplificand noua propunere de brand, OPPO a lansat campania „Inspirational Light”, o activare globala care galvanizeaza sprijinul fanilor tenisului din întreaga lume.
NPU-ul de imagistica MariSilicon X este un prim exemplu al acestei initiative a OPPO. Cu peste zece ani de cercetare si dezvoltare care sustin crearea sa, cipul este dedicat fotografiilor si videografiei pentru fanii tenisului, cu o calitate HDR uimitoare. Puterea de calcul a lui MariSilicon X permite experiente de imagine realiste, care pot dezvalui adevarata vitalitate a terenului emblematic pe zgura, cu OPPO Find X5 Pro.
Rezultatul este o îmbunatatire de patru ori a rezolutiei video de noapte, mai putina granulatie si reproducerea superioara a culorilor, facand posibila pentru prima data 4K Ultra Night Video pe un smartphone Android si deblocand capabilitati de imagine care tin pasul cu actiunile jucatorilor de la Roland-Garros.
Find X5 Pro duce captarea continutului la urmatorul nivel, cu videoclipurile filmate în conditii de lumina scazuta. Fiecare cadru are detalii, claritate si gama dinamica comparabile cu o fotografie în modul de noapte. Videoclipul în lumina scazuta a fost o problema continua pentru fotografia de pe smartphone. Oamenii au fost nevoiti sa aleaga între a surprinde momente frumoase cu rezultate de calitate scazuta sau pur si simplu sa renunte la imortalizarea experientelor lor. Cu 4K Ultra Night Video, datorita NPU-ului de imagistica MariSilicon X, nevoia acestei alegeri dispare. Find X5 Pro surprinde intensitatea si spiritul meciurilor notabile de noapte fara a sacrifica calitatea.
si filmarea actiunii rapide cu un smartphone a cauzat provocari pentru multi. Stabilizarea optica a imaginii (OIS) pe cinci axe de la OPPO, în paralel cu Ultra-Clear Shot si tehnologia anti-shake de trei grade creeaza continut profesional, de o calitate incredibila.
Campania „Inspirational Light” de la OPPO îi aduce pe fanii tenisului din întreaga lume alaturi de sportivii remarcabili. Mesajele inspiratoare de sustinere din partea comunitatii pasionate de tenis au fost folosite pentru a crea imagini de pictura în lumina uimitoare, prezentate pe terenul de zgura rosie, în fiecare seara a turneului.
La sfarsitul fiecarui meci de noapte, cand luminile stadionului au fost stinse, echipa experta de pictura cu lumina a OPPO a „pictat” cele mai bune comentarii ale fanilor folosind capabilitatile de fotografiere cu expunere lunga ale OPPO Find X5 Pro. Imaginile uimitoare au fost capturate de OPPO Find X5 Pro, cu fotografii si videoclipuri postate pe retelele sociale. Inspiratia pentru a reusi vine atat de la vedetele tenisului, cat si de la fanii lor.
Tehnologia mobila OPPO, lider în industrie, va inspira mai multi oameni sa asiste, sa captureze si sa participe la emotiile reale de pe teren.
La Roland-Garros 2023, OPPO va continua sa fie partenerul premium. Compania lider în tehnologie intentioneaza sa aduca si mai multe inovatii care îi entuziasmeaza pe fanii tenisului din întreaga lume, prin experiente remarcabile de imagine. Aducerea la viata si retrairea adevaratei magie a tenisului este simpla, cu OPPO.