hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Bloomberg: HTC M9 si primul smartwatch HTC vor fi lansate la MWC 2015

Bloomberg: HTC M9 si primul smartwatch HTC vor fi lansate la MWC 2015

calendar_month 19 Ian 2015, 13:45
HTC va prezenta, la inceputul lunii martie, in cadrul Mobile World Congress 2015 din Barcelona (MWC 2015), noul varf de gama al companiei, HTC M9, dar si primul gadget wearable al companiei, un smartwatch despre care nu exista in prezent informatii suplimentare, scrie Bloomberg.

De altfel, HTC a si trimis presei invitatii la un eveniment programat pentru data de 1 martie si care va avea loc la Barcelona. Din pacate, producatorul taiwanez nu face referire directa la produsele sau serviciile pe care le va prezenta.

Pe invitatia pentru evenimentul media scrie doar data de desfasurare alaturi de un teaser din care nu putem deduce prea multe: "Utopia in Progress".
Daca despre smartwatch-ul HTC nu avem inca informatii referitoare la hardware sau design, despre HTC M9 (aparut online si sub numele de HTC Hima Ace Plus) cunoastem deja detaliile principale. Astfel, HTC M9 va avea un display de 5.5 inch cu rezolutie QuadHD, (edge-to-edge), va folosi chipsetul Qualcomm Snapdragon 810 la 2,3GHz, va avea 3GB RAM si 32GB spatiu intern de stocare. De asemenea, mai stim ca noul flasghip al taiwanezilor va dispune de o baterie de 3000 mAh. Camera foto princiapala a HTC M9 va fi de 20MP, in timp ce camera frontala va avea 4MP (si va fi de fi bazata pe tehnologie UltraPixel). Noul phablet va dispune de tehnologie audio BoomSound si va avea interfata Sense UI 7, asa cum scriam si saptamana trecuta.
Sursa: Gizmodo 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?