hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Avocatii Apple: "Nokia Lumia, unicul model care nu a copiat iPhone-ul"

Avocatii Apple: "Nokia Lumia, unicul model care nu a copiat iPhone-ul"

calendar_month 23 Aug 2012, 10:57
Avocatii Apple care pledeaza pentru companie in procesul contra Samsung, au declarat ca Nokia Lumia este unicul model de telefon mobil inteligent care nu a copiat iPhone.
Chiar daca Lumia nu se afla in topul celor mai vandute produse de la Nokia, Harold McElhinny, unul dintre avocatii Apple sustine ca acesta este unicul smartphone Nokia care are un aspect original si ca nu toate telefoanele ar trebui sa arate ca un iPhone.

Conform BGR, este extrem de neplacut pentru compania Apple faptul ca telefoanele de succes ale momentului, printre care Samsung Galaxy S III, tind sa semene foarte bine cu un iPhone.

Astfel, avocatii Apple au transmis catre Samsung ideea ca este posibil sa faci un model original de smarphone si ca ar trebui sa dea dovada de mai multa originalitate si creativitate si sa isi faca propriile modele, de pe urma carora sa castige bani. Mai mult, reprezentantii legali ai Apple acuza Samsung ca au facut in numai trei luni un telefon in care compania Apple a investit patru ani de munca. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?