ASUS Republic of Gamers anunta controlerul mobil ROG Tessen
3/36653
calendar_month 13 Mai 2024, 17:45


ASUS Republic of Gamers (ROG) a anuntat astazi disponibilitatea controlerului mobil ROG Tessen. Tessen este singurul controler mobil pliabil disponibil in prezent pe piata si are padele din spate programabile, suporturi suplimentare din cauciuc pentru compatibilitatea cu carcasa telefonului, comutatoare mecanice pentru butoanele de fata si D-pad, plus joystick-uri de calitate pentru consola pentru a oferi jucatorilor o combinatie de portabilitate suprema si control superb. Constructia si caracteristicile unice ale ROG Tessen au fost deja recunoscute la nivel international, obtinand un loc de top in categoria Gaming/VR/AR la prestigioasele premii iF Design 2024, precum si premiul Red Dot 2024 pentru design de produs.

Design unic pliabil

ROG Tessen are un design prietenos pentru calatorii, care se pliaza cu usurinta pentru a permite utilizatorilor sa-l strecoare in orice geanta sau chiar intr-un buzunar. Tessen tine in siguranta telefoanele in orientare peisaj, cu partea stanga a controlerului rabatabila pentru a conecta cu usurinta telefonul la conectorul USB-C ® extins al controlerului . Odata conectat, partea stanga a controlerului poate fi rasturnata in sus, iar podurile telescopice din aluminiu pot fi ajustate pentru a bloca telefonul pe loc. Tampoanele de suport din cauciuc incluse si un conector USB-C extins permit Tessen sa fie usor conectat la un telefon intr-o husa de protectie.

Comenzi de nivel consola

Tessen este conceput pentru a oferi jucatorilor experiente de joc asemanatoare unei console in timp ce sunt in deplasare. Stick-ul sau din dreapta cu inaltimea de 18 mm ofera 22° de miscare pentru un control precis, in timp ce manerele ergonomice au un design extins spre exterior pentru un joc confortabil de maraton. In cele din urma, butoanele de fata si D-pad-ul se afla deasupra comutatoarelor mecanice de inalta calitate pentru a oferi raspuns rapid, feedback tactil si durabilitate de lunga durata.

 Pale spate din aluminiu

Cele doua palete din spate din aluminiu de pe ROG Tessen pot fi programate din mers prin intermediul butonului ROG sau in cadrul aplicatiei Armory Crate pentru a permite jucatorilor sa execute comenzi sau combo-uri complexe in joc. Armory Crate ofera optiuni avansate de personalizare, precum si acces la numeroase setari, inclusiv remaparile butoanelor si efectele de iluminare. Butonul ROG al lui Tessen poate fi configurat si in cadrul aplicatiei pentru comenzi rapide cu o singura atingere pentru a face capturi de ecran, a inregistra jocul, a comuta efectele de iluminare sau pentru a lansa Armory Crate.
 
Conectivitate USB-C cu trecere de 18 wati

Jucatorii isi pot juca si incarca simultan telefonul, datorita incarcarii prin trecere de 18 W. Acest lucru le permite jucatorilor sa se concentreze asupra actiunii din joc, fara a fi nevoiti sa-si faca griji cu privire la nivelul bateriei.

Conexiunea USB-C are o rata de interogare de 500 Hz pentru a asigura o intrare aproape instantanee, astfel incat fiecare comanda poate fi vazuta imediat pe ecran.

ROG Tessen dispune de iluminare Aura RGB pentru personalizare de neegalat si optiuni de personalizare pentru a crea o atmosfera captivanta de joc. Fata dispozitivului este impodobita cu logo-uri si taieturi ROG minuscule, in timp ce suprafata din spate prezinta marcaje texturate micro-triunghiulare in relief pentru a imbunatati aderenta. Ambalajul ecologic FSC ™ al ROG Tessen poate fi reutilizat si pliat intr-un suport de controler, oferind jucatorilor un loc pentru a afisa dispozitivul atunci cand nu este utilizat.

Specificatii 1

ASUS ROG Tessen

Compatibilitate

Android®

Conectivitate

USB-C®

Porturi I/O

USB-C® pentru incarcare

Moduri de iluminare RGB

Static, Ciclu de culoare, Respiratie, Curcubeu, Cometa

Suporta Aura Sync

Butoane personalizabile

2 x palete din spate (programabile din mers sau in Armory Crate)

1 x buton ROG

Unghiul joystick-ului

Gama de miscare de 22°

Lungimea joystick-ului

Dreapta: 18 mm

Stanga: 16,6 mm

L2 / R2 declanseaza

Analogic

Conceptul de produs

Design pliabil

Dimensiuni

191,5 x 92 x 40 mm (l x l x h)

94 x 92 x 85 mm (cand este pliat)

Greutate

136 g

 Note:

1. Specificatiile, continutul si disponibilitatea produsului pot fi modificate fara notificare si pot diferi de la o tara la alta. Performanta reala poate varia in functie de aplicatii, utilizare, mediu si alti factori. Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?