ASUS anunta evenimentul de lansare pentru Zenfone 9
8/8110
calendar_month 15 Iul 2022, 10:26
Camerele foto îmbunatatite, designul interfetei pentru operarea cu o singura mana, bateria cu autonomie mare si performantele impresionante vor fi etalate într-un format incredibil de compact.

PUNCTE CHEIE:


  • Dimensiuni compacte. Posibilitati multiple: Un telefon ultra-compact dotat cu cele mai recente tehnologii, inclusiv o baterie de capacitate mare, un ecran ultra-rapid si o camera spectaculoasa


  • Performante incredibile: Motorizat de cea mai recenta platforma mobila Snapdragon® 8+ Gen 1, pentru performante fluide si autonomie sporita a bateriei


  • Designul interfetei pentru utilizarea cu o singura mana: O noua si intuitiva metoda de operare a telefonului, cu functii ale interfetei optimizate pentru utilizarea facila cu o singura mana


ASUS a anuntat data evenimentului virtual în cadrul caruia va dezvalui cel mai nou smartphone Zenfone 9, un telefon ultra-compact cu performante de top. Evenimentul va prezenta îmbunatatirile de performanta atat la nivel hardware, cat si software, alaturi de noi caracteristici exclusive si accesorii în premiera. Lansarea online va avea loc pe 28 iulie 2022, la ora 16:00 (ora Romaniei).

Evenimentul va prezenta numeroasele îmbunatatiri aduse de Zenfone 9, inclusiv modulele de camera, performanta procesorului si a graficii, viteza de afisare, durata de viata a bateriei, interfata si multe altele. Zenfone 9 va dispune de cel mai recent procesor flagship Snapdragon® 8+ Gen1 Mobile Platform de la Qualcomm®, care îi va oferi capabilitati de neimaginat pana acum, cu o viteza a procesorului de pana la 3,2 GHz. Zenfone 9 a fost, de asemenea, complet reproiectat, ceea ce îl face cel mai modern Zenfone de pana acum.

Pe 28 iulie, ASUS va prezenta îmbunatatirile si reglajele inedite ale interfetei, care le vor permite utilizatorilor sa se bucure de o experienta de utilizare a lui Zenfone 9 cu o singura mana, într-un mod intuitiv si flexibil. Alte îmbunatatiri software, combinate cu o gama extinsa de accesorii optionale, îi ajuta pe utilizatori sa captureze amintiri oricand si oriunde. Pe langa performantele superioare ale lui Zenfone 9, interfata ofera modalitatea perfecta de a realiza fotografii, cu o singura mana.

Zenfone 9 va putea fi descoperit în premiera în cadrul evenimentului online ASUS, la link-ul https://asus.click/Zenfone9_pr.