hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Asus a lansat noul PadFone Infinity - Snapdragon 800 si camera cu tehnologie PixelMaster

Asus a lansat noul PadFone Infinity - Snapdragon 800 si camera cu tehnologie PixelMaster

calendar_month 17 Sep 2013, 11:09
Asus a lansat astazi, in cadrul unui eveniment desfasurat in Taipei, noul Asus PadFone Infinity, care aduce cateva noutati hardware fata de generatia anterioara.
Asus PadFone Infinity 2013 dispune de un puternic procesor Qualcomm Snapdragon 800, tactat la 2,2GHz si are un display Super IPS cu diagonala de 5 inci si o rezolutie de 1920 x 1080 p.

O noutate fata de generatia anterioara este dotarea smartphone-ului cu slot pentru carduri microSD. Spatiul de stocare dedicat este de 16GB sau 32 GB.
Camera foto este tot de 13mp, insa Asus spune ca a dotat noul telefon cu tehnologia PixelMaster (care combina mai multi pixeli pentru obtinerea unei imagini de 3MP, dar foarte clara si luminoasa).
Tehnologia de imagine folosita de Asus este asemanatoare tehnologiei Pureview a Nokia.

Noul Asus PadFone Infinity ruleaza Android 4.2.2 si va costa aproximativ 500 de euro. De precizat este faptul ca smartphone-ul este perfect compatibil cu Station-ul dedicat generatiei anterioare de PadFone, avand in vedere ca nu exista schimbari pe parte de design si nici de conectivitate.
Asteptam mai multe detalii de la Asus Romania si vom reveni cu informatii

Engadget a realizat deja un Hands-on cu noul smartphone modular:

Sursa: Engadget 

Sondaj

Folositi internetul pentru: