hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Astazi incepe WWDC '14. A scapat Apple cateva imagini cu iPhone 6?

Astazi incepe WWDC '14. A scapat Apple cateva imagini cu iPhone 6?

calendar_month 02 Iun 2014, 11:30
Update: GSMArena sustine ca filmuletul prezentat de Nowhereelse.fr este un fake!
Lansarea lui iPhone 6 in cadrul WWDC '14 ar putea fi considerata o adevarata surpriza, desi nu la fel de surprinzator ar fi si modul in care arata noul device al companiei din Cupertino, de vreme ce de mai multe luni tot vedem fotografii si primim informatii publicate de diferite surse.

Insa ceea ce apare in imaginile de mai jos ar putea fi, daca nu cumva este o gluma a celor de la Apple, exact telefonul asteptat. Imaginile provin de la pregatirile pe care le face Apple pentru WWDC '14. Daca la primul slide nu putem spune daca este vorba de iPhone 6 sau iPhone 5s, la al doilea discutam de ceva ce nu seamana cu nici un telefon Apple de pana acum si care ar putea fi exact telefonul in cauza.

Desigur, calitatea imaginilor este departe de a ne permite sa speculam mai mult. In plus, se mai pune si problema ca acestea apar in ideea unui eveniment la care nimeni nu se asteapta ca Apple sa lanseze iPhone 6 sau orice alt produs nou hardware.
Cumparati de la eMAG un all-in-one Apple iMac
Ramane sa vedem daca pe langa anuntatul iOS 8 cei de la Apple isi vor lansa si noul flagship sau daca totul a fost o gluma. Asta se va intampla chiar diseara, iar Hit.ro va va tine conectati la eveniment.
Sursa: BGR 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?