Asphalt 9: Legends debuteaza pe smartphone-urile pliabile
3/36142
calendar_month 13 Feb 2024, 14:38

HONOR si Gameloft anunta un parteneriat strategic pentru a imbunatati experienta de gaming pe dispozitivele pliabile
 
Asphalt 9: Legends debuteaza pe smartphone-urile pliabile, fiind adaptat pentru ecranele mari si vine cu o rezolutie îmbunatatita, ruland la 120 FPS
 
HONOR, brandul global de tehnologie, anunta astazi un parteneriat strategic cu Gameloft, unul dintre principalii dezvoltatori de jocuri mobile la nivel mondial.

Aceasta colaborare are ca scop îmbunatatirea experientei de gaming pe seria foldable Magic V2, inclusiv pe PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR.

Acest parteneriat aduce în segmentul smartphone-urilor pliabile o noua versiune a popularului joc de curse Asphalt 9: Legends. Pentru prima data, jocul este mai bine adaptat ecranelor mari ale smartphone-urile pliabile si marcheaza debutul global al gameplay-ului de 120 FPS la o rezolutie mai mare.
 
„HONOR îsi consolideaza pozitia de jucator cheie în ecosistemul dispozitivelor pliabile prin angajamentul sau ferm de a evolua si de a-si mentine avantajul competitiv prin deschidere si colaborare cu alti actori din industrie", a declarat Fei Fang, Presedinte al liniei de produse HONOR.

„Cea mai recenta colaborare cu Gameloft pentru optimizarea jocurilor pe PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR este o dovada a angajamentului nostru de a crea cea mai buna experienta pentru utilizatorii de dispozitive HONOR. Prin parteneriate care promoveaza integrarea hardware si software pentru dispozitivele pliabile, HONOR îsi propune sa dezvolte un ecosistem avantajos reciproc care sa ofere consumatorilor cea mai avansata tehnologie, a continuat Fei Fang.  
 
„Experientele din trecut au aratat ca tendinta de orientare catre un design subtire si usor pentru smartphone-urile pliabile a adus adesea compromisuri în ceea ce priveste performanta tehnologica si calitatea grafica, creand astfel o lipsa pe piata pentru experiente de joc mai avansate", a declarat Henry Pan, Vicepresedinte al Global Business Development OEM la Gameloft.

„Prin aceasta colaborare, îmbinam cunostintele noastre în dezvoltarea de jocuri pentru dispozitive mobile cu experienta HONOR în integrarea perfecta a software-ului si a hardware-ului în smartphone-urile pliabile, pentru a oferi o imersiune exceptionala în industrie cu Asphalt 9: Legends, destinata jucatorilor din întreaga lume.", a punctat Pan.

HONOR si-a unit fortele cu Gameloft pentru a oferi o experienta de gaming optimizata pe PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, devenind primul brand din lume care aduce Asphalt 9: Legends cu gameplay la 120 FPS pe un astfel de dispozitiv.

Aceasta inovatie înseamna ca pilotii virtuali se vor bucura de o grafica extrem de fluida, ceea ce îi va ajuta sa se imerseze si mai profund în ultimele sezoane Dragon Race si Festive Sparks din Asphalt 9: Legends.

Acum, visul de a face drifting cu masini de lux sub aurora boreala devine realitate. În plus, cei 120 FPS ofera un avantaj semnificativ gamerilor competitivi: timp de reactie mai rapid, cascadorii impecabile, dominarea curselor contra timp si suprematia curselor pe strazile virtuale.

Prin intermediul unei abordari inovatoare în reproducerea jocului pe dispozitive mobile, HONOR si Gameloft au reimaginat Asphalt 9: Legends, folosind tehnologia avansata de înlocuire a shaderelor si reconstructie a texturilor fizice bazata pe GPU. Integrand capabilitatile de randare grafica ale dispozitivelor pliabile cu inteligenta artificiala, au creat o experienta de joc optimizata. Jocul ruleaza impecabil, oferind o grafica de înalta calitate si un timp de raspuns rapid, adaptat la ecranele pliabile mari, pentru o imersiune vizuala si auditiva captivanta.
 
Prin lansarea acestei noi experiente imersive de gaming pe ecran mare, HONOR face un salt semnificativ în misiunea sa de a crea un ecosistem mutual avantajos si îsi consolideaza pozitia de lider în integrarea dispozitivelor pliabile în viata de zi cu zi. Adaptarea jocului Asphalt 9: Legends pentru dispozitivul PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR este un exemplu de inovatie interdisciplinara si demonstreaza cum deschiderea si colaborarea au permis celor doua branduri sa fie pionieri în domeniul gaming-ului pe smartphone-uri pliabile. Parteneriatul de succes dintre HONOR si Gameloft ofera o perspectiva asupra modului în care ecosistemul software se va adapta la dispozitivele pliabile în viitor.
 
Noua versiune optimizata a jocului Asphalt 9: Legends va fi lansata pe Google Play pentru telefoanele HONOR Magic V2 si PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR în luna februarie 2024.Toti utilizatorii seriei HONOR Magic V2 se vor bucura pentru prima data de o experienta de gaming captivanta si îmbunatatita pe un smartphone pliabil.