hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Archos va lansa un smartphone cu Windows Phone

Archos va lansa un smartphone cu Windows Phone

calendar_month 03 Feb 2014, 10:00
Poate ca Archos a dezamagit, in opinia unora, prin faptul ca s-a concentrat pe lansarea unor produse cu specificatii mai mult decat modeste, in special tablete cu Android, insa compania ar putea propune in curand pe piata cel putin un smartphone cu Windows Phone.
Aceasta miscare ar putea reprezenta o schimbare bine venita pentru companie si ar insemna ca producatorul isi diversifica device-urile si nu se mai cramponeaza la Android. Sa nu uitam ca Archos a avut in trecut cateva gadgeturi - media playere portabile - considerate de top si care au rulat diverse versiuni de Windows (de la Windows CE, la Windows 7).

Nu este prima data cand auzim despre o posibila dezvoltare a unui smartphone Windows Phone din partea Archos, insa acum informatia vine chiar de la seful companiei, care spune ca un smartphone cu sistemul de operare mobil de la Microsoft va fi lansat atunci cand va veni momentul. Cu alte cuvinte, nu se pune problema daca Archos lucreaza la un device cu Windows Phone, ci doar cand il va lansa pe piata.
La cel fel de device ne putem astepta? Luand in calcul succesul deosebit de care se bucura Nokia Lumia 520, model low-end al finlandezilor, si smartphone-ul Archos s-ar putea limita la specificatii hardware decente, insa nu de top, urmarind astfel o strategie deja verificata si functionala. Intrarea pe piata Windows Phone a unui jucator nou este o veste buna pentru Microsoft si pentru expansiunea sistemului sau de operare mobil.
Sursa: Ubergizmo


 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?