hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Afla lista completa a telefoanelor pe care LG urmeaza sa le lanseze in acest an

Afla lista completa a telefoanelor pe care LG urmeaza sa le lanseze in acest an

calendar_month 28 Iul 2011, 13:45
LG are multe telefoane pregatite de lansare in acest an. In afara de Optimus Net si Optimus Pro, care au fost anuntate recent, compania mai lucreaza la alte cateva smartphone-uri. Iar multumita surselor PocketNow, intreaga schema de lansari pe 2011 a companiei a fost dezvaluita.
Iata lista handset-urilor pe care LG le va lasa in acest an.
LG Prada K2
LG Prada K2 se anunta a fi un model varf de gama. Va rula pe Android 2.3 Gingerbread si va avea un display Nova de 4.3 inchi, capacitate de stocare de 16GB, camere de 8MP in spate si de 1.3MP pe partea frontala. La toate acestea se adauga 21 Mbps HSDPA si “o carcasa inspirata de Prada”. Telefonul cu o grosime de 8.8 mm este programat sa apara in cursul sarbatorilor de iarna.

LG Univa
Se pare ca nu Optimus Net va fi adevaratul succesor al lui Optimus One, asa cum LG ne-a indus in eroare sa credem. Acest privilegiu ii va reveni lui LG Univa.
Univa va avea un procesor de 800MHz, ecran touchscreen de 3.5 inchi HVGA, cu rezolutie de 480x320, camera de 5MP si suport DLNA. Va avea o grosime de 11.9mm si va rula pe Android Gingerbread.

LG Fantasy
Coreeni planuiesc sa intre si pe teritoriul Windows Phone 7, prin smartphone-ul LG Fantasy. Din pacate, nu exista foarte multe informatii despre acest dispozitiv. Tot ce stim pana acum este ca va avea lansarea in trimestrul patru.

LG Victor
LG Victor va fi un dispozitiv destinat segmentului mid-range. Va veni echipat cu ecran touchscreen WVGA de 3.8 inchi, procesor single-core de 1GHz si doua camere, una de 5MP pe partea din spate si una frontala VGA. Specificatiile tehnice pentru aceste handset mai includ suportul pentru DLNA si Wi-Fi.

LG E2
LG E2 va fi un smartphone Android low-end, care cel mai probabil va veni doatat cu un touchscreen QVGA (240x320), un procesor sub 1GHz si camera de 2 sau 3MP.

LG K
Ultimul, dar nu cel din urma este LG K, care se va numara printre primele smartphone-uri cu display HD de 720p. Ecranul va avea cel mai probabil o marime de 4.3 inchi sau poate chiar 4.5 inchi.
Nu uitati ca planurile producatorului se schimba constant. Prin urmare, specificatiile, design-ul sau data de lansare ar putea suferi mici modificari intre timp. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?