hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Acer a anuntat oficial lansarea Liquid E1 si Z2. Prezentarea are loc la MWC 2013

Acer a anuntat oficial lansarea Liquid E1 si Z2. Prezentarea are loc la MWC 2013

calendar_month 20 Feb 2013, 12:45
Acer a decis sa anunte inainte de MWC 2013 lansarea smartphone-urilor Acer Liquid E1 si Acer Liquid Z2. Totusi, compania va prezenta cele doua smartphone-uri si in cadrul Mobile World Congress 2013, care are loc la Barcelona intre 25 si 28 februarie.
Acer Liquid E1 este un smarphone dedicat segmentului de consumatori multimedia.

Device-ul are un ecran cu o diagonala de 4,5 inci si rezolutie qHD, procesor dual-core tactat la 1GHz si ruleaza Android Jelly Bean. Smartphone-ul este dotat cu doua difuzoare Stereo si tehnologie audio DTS Sound si ofera o camera de 5MP.
Pretul minim pentru Acer Liquid E1 este de 199 de euro, iar versiunea cea mai scumpa costa 229 euro.
Acer Liquid Z2 este un smartphone entry-level cu ecran de 3,5 inci si procesor dual-core la 1GHz.

Device-ul ruleaza Android Jelly Bean, dar utilizatorul poate opta pentru o interfata customizata chiar de Acer. Acer Liquid Z2 va fi disponibil atat in versiune single SIM cat si dual SIM (cu camera foto de 3 sau 5 MP, in functie de alegerea cumparatorilor).
Pretul Acer Liquid Z2 va fi cuprins in 99 de euro si 129 de euro.
Ambele smartphone-uri vor deveni disponibile comercial in curand, intai in Franta, Belgia, Olanda si Ucraina, apoi in Rusia, Italia si Marea Britanie.
Sursa: Engadget, Acer 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?