hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  Abuzul nu se pedepseste. E recomandat: Nokia 3720 clasic!

Abuzul nu se pedepseste. E recomandat: Nokia 3720 clasic!

calendar_month 10 Iul 2009, 08:00
3720 reprezinta un nou indicativ de referinta pentru telefoanele rezistente de la Nokia.
Acest nou model este certificat IP-54 si rezista fara probleme la praf, nisip, apa si socuri.
Carcasa este construita din elemente de inox, impreuna cu alte materiale folosite pentru imbinari etanse si are o finisare rugoasa la exterior. Capacul bateriei se inchide cu un sistem tip surub.
Judecand doar dupa nenumaratele abuzuri la care antecesorii lui 3720 au rezistat cu brio, putem sa-i credem pe cuvant pe cei de la Nokia atunci cand se lauda cat de rezistent e noul lor telefon. Ei insa au vrut sa ne arate ca 3720 isi merita pe deplin fiecare punct din certificarea IP-54, asa ca l-au supus catorva teste serioase si in acelasi timp inedite.
Sau poate ca nici la finlandezi nu se obisnuieste nunta, botez, taiere de mot sau lansare de telefon, in cazul de fata, fara o mica bataie. Urmariti asadar, in clipurile de mai jos, bataia aplicata chiar "eroului" zilei, Nokia 3720.
Va avertizam ca unele dintre imaginile care urmeaza pot fi considerate de o violenta iesita din comun. Cu toate acestea, nici un telefon nu a fost ranit. Nokia 3720 isi face propriile "cascade".

Test arma paintball

O baie in piscina cu telefonul

Cadere de la etaj

Degajare cu telefonul pe ploaie

In gelatina la frigider

Scufundare intr-un pahar cu bere
Din lista de specificatii tehnice a lui 3720, amintim: display e 2.2 inci VGA, cu 16 milioane de culori, suficient pentru a vedea in conditii bune aplicatia Nokia Maps care vine preinstalata pe cardul de 1GB inclus, camera de 2MP cu flash LED care poate fi folosit si ca lanterna, Bluetooth 2.1, Raio FM, jack audio de 2.5 mm, mufa micro USB si slot pentru card microSD (un card de 1GB inclus in pachet), sistem de operare Symbian S40, conectivitate tri-band GSM 900/1800/1900MHz, dar nu 3G.
Dimensiuni: 115 x 47 x 15.3 mm cu o greutate de 94g.
Telefonul va fi disponibil pe piata din aceasta vara plecand de la un pret de aproximativ 125 euro, fara taxe si in jur de 175 de euro cu toate taxele incluse.
Pe langa acestea am putea adauga, intr-o nota personala, ca 3720 este si primul model rezistent de la Nokia cu un design rafinat, cu linii elegante, care nu fac evident de la prima vedere ca avem de-a face cu un model echipat in haine "de lupta". Daca aceasta este varianta "clasic", abia asteptam si varianta "extreme", daca va exista vreuna. 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?