hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  A facut Apple economie la materiale? iPhone 5 are probleme de finisaj

A facut Apple economie la materiale? iPhone 5 are probleme de finisaj

calendar_month 24 Sep 2012, 10:30
Chiar daca a fost laudat pentru specificatiile hardware, noul iPhone 5 intampina o problema relativ rara pentru Apple - are deficiente de finisaj. Numerosi cumparatori ai modelului negru s-au plans ca iPhone 5 are zgarieturi si defecte. A recurs Apple oare la economia la materiale?
Indoiturile in carcasa metalica a noului iPhone si vopseaua sarita sunt probleme ce nu-i incanta deloc pe cei ce au cumparat un iPhone 5, scrie GSMArena.

Ca de obicei, Apple va inlocui orice device cu defecte, dar problemele de finisaj prezente si la versiunea neagra si la cea alba a iPhone 5 denota o problema in departamentul de control al calitatii de la Apple sau chiar o economie la materiale programata de companie.
Daca Apple va recunoaste public problemele si defectele afecteaza un numar mare de telefoane iPhone 5, problema s-ar putea transforma intr-o lovitura de imagine pentru compania din Cupertino. In fata concurentei tot mai puternice, este de nepermis din partea unui gigant ca Apple sa foloseasca materiale de proasta calitate, mai ales ca iPhone 5 nu este un device ieftin. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?