hit.ro  »  Gadgeturi  »  Telefoane mobile  »  2.5 miliarde de utilizari ale functiei Fun Mode de pe seria Samsung Galaxy A

2.5 miliarde de utilizari ale functiei Fun Mode de pe seria Samsung Galaxy A

calendar_month 16 Sep 2022, 12:59
Samsung anunta ca seria Galaxy A va oferi si mai multe experiente inedite utilizatorilor în viitor prin intermediul Camera Kit de la Snap Inc.
Samsung a anuntat ca Fun Mode 1, o caracteristica care integreaza filtrele AR ale Snapchat2 în aplicatia proprie de camera pentru seria Galaxy A 3, a fost utilizata de peste 2.5 miliarde de ori 4 de la lansarea sa în 2021.

Cu Fun Mode, utilizatorii care detin un telefon Galaxy A pot face fotografii si clipuri video din aplicatia proprie a camerei folosind diverse filtre haioase si inedite, reusind sa transforme astfel orice moment într-un continut distractiv si unic pe care sa îl împartaseasca apoi cu prietenii sau pe social media.

Fun Mode este rezultatul viziunii comune Samsung si Snap de a utiliza cea mai recenta tehnologie pentru ca realizarea de fotografii sa devina o experienta cât mai placuta. Functia este sustinuta de kitul pentru camera al Snapchat, care permite companiilor si dezvoltatorilor sa aduca puterea realitatii augmentate Snap în propriile lor aplicatii. Fun Mode este acum disponibil si pentru dispozitivele din seria Galaxy M5.

„Utilizatorii Galaxy cauta mereu noi modalitati de a-si exprima creativitatea. Samsung inoveaza constant pentru a le permite utilizatorilor sa faca mai mult din ceea ce le place. De aceea, continuam sa dezvoltam parteneriatul cu Snapchat, una dintre cele mai mari si mai creative platforme de realitate augmentata, astfel încât sa putem explora noi moduri de utilizare a camerei si sa oferim cele mai bune experiente pentru cât mai multi utilizatori”, spune Woncheol Chai, EVP si seful echipei Experience Planning Team din cadrul diviziei Mobile Experience, Samsung Electronics.

Samsung si Snap colaboreaza pentru a oferi utilizatorilor din întreaga lume experiente mai interesante si adaptate în functie de zona. În 2021, au lansat filtre AR specifice pentru India si de atunci s-au extins si în alte tari, inclusiv Germania, Indonezia, Brazilia, Filipine si Mexic.
„Filtrele sunt modul prin care peste 250 de milioane de utilizatori de Snapchat interactioneaza cu realitatea augmentata în fiecare zi si suntem încântati sa vedem ca aceste experiente rezoneaza cu comunitatea Samsung Galaxy. Integrarea Camera Kit cu Samsung Galaxy este o oportunitate de a colabora pentru geolocalizarea experientelor AR oferite utilizatorilor Galaxy din întreaga lume”, precizeaza Ben Schwerin, SVP, Continut si Parteneriate în cadrul Snap.
Aceste functii nu sunt disponibile doar pe telefoanele Galaxy A. Samsung extinde capacitatile pe care le are camera în aplicatia de Snapchat si pentru alte dispozitive emblematice Galaxy6, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o rezolutie mai buna, alaturi de caracteristici inovatoare, cum ar fi super night si smooth zoom. Astfel, mai multi utilizatori Samsung au acum ocazia sa obtina un continut impresionant si de înalta calitate în aplicatia lor preferata de socializare.

1 Disponibilitatea Fun Mode poate varia în functie de dispozitiv si regiune


2 Snapchat este o marca comerciala a Snap Inc. Disponibilitatea obiectivelor AR Snapchat poate varia în functie de dispozitiv si regiune.


3 Disponibil pe anumite modele din seria Galaxy A


4 Sursa: Snap Inc. Date interne (martie 15, 2021 - august 22, 2022)


5 Disponibil la anumite modele din seria Galaxy M si F


6 Disponibil la anumite modele din seria Galaxy S, Note si Z


 

Sondaj

Ce placa video aveti?