Viitorul iPad Pro cu ecran de 12,9 inch va dispune si de stylus cu accelerometru
1/16727
calendar_month 19 Ian 2015, 10:45
Analistul Ming-Chi Kuo, de la compania de cercetare de piata KGI Securities, afirma ca speculatul model de iPad cu display de 12,9 inch, cunoscut deja sub numele de iPad Pro, va avea in dotare si un stylus dedicat.
Nu este prima data cand vorbim despre posibile dotari ale unui iPad cu ecran mai mare de 9,7 inch, dar acum detaliile legate de stylus-ul tabletei Apple, respectiv anticiparea existentei unui astfel de accesoriu, vin din partea unui analist care a reusit sa estimeze corect o serie de lansari.

De fapt, nu este vorba despre un singur model de stylus care va insoti tableta americanilor, scrie AppleInsider. Apple a aplicat pentru inregistrarea a nu mai putin de sase patente pentru tot atatea modele de stylus-uri.

Analistul de la KGI spune ca Apple lansarea noului iPad Pro va fi insotita de cel putin un model de stylus desi compania ar putea decide sa prezinte mai multe modele, astfel incat utilizatorii sa isi poata alege varianta optima.
Poate ca cel mai interesant patent inregistrat de Apple se refera la un stylus dotat cu giroscop si accelerometru, cea ce ar permite utilzatorilor sa ia notite, de exemplu, nu doar pe ecranul iPad-ului, ci si pe o suprafata plana, separata.
iPad Pro cu display de 12,9 inch ar putea fi lansat in toamna acestui an, dupa cum afirma analistul KGI (si nu doar el), iar pe langa stylus-ul dedicat, Apple va propune, desigur, si cateva noutati pe parte de software, care sa puna in valoare noile accesorii si ecranul de mari dimensiuni al tabletei. In ceea ce priveste design-ul noii tablete Apple, toata lumea se asteapta ca producatorul ca ramana fidel formei consacrate a iPad Air.