Sony Xperia Z4 Tablet Ultra, prima tableta Android cu 6GB RAM?
6/6440
calendar_month 22 Dec 2014, 12:00
Sony ar putea prezenta, in ianuarie, chiar in cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas, o tableta cu specificatii aproape incredibile pentru nivelul hardware de astazi.
Este vorba despre Sony Xperia Z4 Tablet Ultra, o tableta cu display de 12,97 inch cu rezolutie 4K si aspect 4:3, si care se bazeaza pe cel mai puternic chipset al momentului, Snapdragon 810.
Daca rezolutia de 3840 x 2400p a ecranului de 13 inch este una rezonabila la aceste dimensiuni, semne de intrebare apar atunci cand vorbim despre cei 6GB RAM cu care ar fi dotata Xperia Z4 Tablet Ultra, dublu fata cele mai puternice dispozitive cu Android din aceasta categorie. Care ar fi justificarea celor 6GB RAM? Niciuna, daca ne intrebati pe noi, pentru ca vorbim despre o tableta cu Android, nu cu Windows.

Posibilele specificatiile ale Sony Xperia Z4 Tablet Ultra mai cuprind, potrivit PadNews, 64GB spatiu intern de stocare, o camera foto video performanta, capabila de flmare 4K, si o baterie de capacitate mare, respectiv 12.100 mAh.
Nu uitati, momentan, vorbim doar despre speculatii pe marginea specificatiilor Xperia Z4 Tablet Ultra, asa ca ne pastram anumite rezerve si asteptam informatiile oficiale, care ar trebui sa fie prezentate de Sony pe 5 ianuarie, chiar inainte de deschiderea pentru public a CES 2015.
Sursa: PadNews.cn via CNET