Samsung lanseaza Galaxy Tab Active4 Pro
8/8173
calendar_month 31 Aug 2022, 16:36
Rezistent, usor de manevrat, performanta si versatila Galaxy Tab Active4 Pro face fata celor mai dure conditii de munca
Samsung Electronics Co, Ltd. a lansat astazi noul Galaxy Tab Active4 Pro - o tableta versatila, care este suficient de puternica si portabila pentru productivitate sporita. Rezistenta, cu caracteristici avansate de productivitate si prevazuta cu platforma de securitate Samsung Knox, Galaxy Tab Active4 Pro este proiectata sa faca fata provocarilor lumii de business dinamice din ziua de azi.
„Recenta trecere de la munca la birou la munca de oriunde din lume a creat o cerere coplesitoare pentru dispozitive robuste, portabile si conectate, care permit utilizatorilor sa rezolve orice sarcina, indiferent de unde lucreaza. Când am proiectat Galaxy Tab Active4 Pro, am fost atenti sa cream o tableta durabila, usor de manevrat, care asigura performanta si conectivitate, pentru a usura munca oamenilor”, a declarat KC Choi, EVP si sef al echipei Global mobile B2B, din cadrul diviziei MX Business, Samsung Electronics.

Usoara, rezistenta si pregatita pentru munca
Dincolo de faptul ca este suficient de rezistenta pentru a face fata celor mai solicitante medii de lucru, Galaxy Tab Active4 Pro are si un design ce o face usor de manevrat, cu o rama subtire de 10.2mm1 grosime si o greutate 674g. 2
Echipata cu Corning® Gorilla® Glass 5, Galaxy Tab Active4 Pro depaseste din punct de vedere al rezistentei la zgârieturi si deteriorari alte tipuri de sticla întarite chimic. De asemenea, rezista atunci când este scapat de la o înaltime de pâna la 1m, iar husa inclusa în pachet ofera protectia dispozitivului atunci când este scapat de la înaltimi de pâna la 1.2m. 3
Galaxy Tab Active4 Pro si S Pen-ul sau integrat au IP684, pentru rezistenta la praf si apa. Mai mult, dispozitivul respecta standardul MIL-STD-810H5 de rezistenta la altitudini si temperature extreme, vibratii si umiditate.
Galaxy Tab Active4 Pro, functionala, indiferent de unde lucreaza utilizatorii
Galaxy Tab Active4 Pro este conceput pentru a face munca mai usoara, indiferent daca este la birou sau pe teren si include mai multe caracteristici adaptate la diferitele medii de lucru. Tableta permite utilizatorilor setarea unor taste speciale6 prin care sa acceseze rapid aplicatiile de care au nevoie urgent sau în mod obisnuit. Sensibilitatea la atingere a afisajului este, de asemenea, reglabila, fiind utila inclusiv celor a caror munca implica utilizarea manusilor, asigurând astfel ca nu le este pusa în pericol sanatatea sau siguranta. 7
Galaxy Tab Active4 Pro vine si cu o crestere semnificativa a volumului maxim8, astfel încât cei care lucreaza pe teren sa poata auzi sunetele clar, chiar si în medii zgomotoase.
Tableta este compatibila cu o serie de accesorii de la Samsung si partenerii terti, de la huse proiectate ergonomic, cu mâner sau de tip stand, pâna la suporturi de încarcare, huse cu tastatura atasabile sau scanere de coduri de bare portabile. 9

Construit pentru a sustine companiile moderne
Robust pe exterior si sofisticat în interior, Galaxy Tab Active4 Pro dispune de cel mai bun software si hardware puternic Samsung. One UI10 ofera o experienta mobila intuitiva, personalizata, în timp ce procesorul avansat octa-core permite angajatilor sa ramâna conectati si productivi, asigurând viteze de procesare mai rapide. Galaxy Tab Active4 Pro ofera, de asemenea, spatiu de stocare extensibil cu un card microSD optional11, astfel încât utilizatorii sa poata pastra toate fisierele importante local, pe dispozitivul lor.
Galaxy Tab Active4 Pro dispune de o comunicare îmbunatatita în câmp apropiat (NFC) si o platforma Knox mobila pentru POS (punct de vânzare) 12, ceea ce îl face un instrument deosebit de puternic pentru afacerile de vânzare cu amanuntul. Indiferent daca este montat într-un registru de numerar sau utilizat ca punct de vânzare portabil, Galaxy Tab Active4 Pro permite o verificare mai rapida si mai usoara. si cu Knox Capture13, tableta poate functiona ca un scaner de coduri de bare pentru urmarirea în timp real si verificarea inventarului.
Tableta are o baterie înlocuibila si permite încarcarea rapida14 prin statia POGO15. Prin activarea modului No Battery16, dispozitivul poate fi utilizat în continuare fara baterie, prevenind în acelasi timp epuizarea bateriei, chiar si în medii cu temperaturi ridicate.
Pentru cei care lucreaza de la birou, Galaxy Tab Active4 Pro le ofera optiunea de a conecta tableta la un monitor17 prin Samsung DeX18 sau activarea modului Standalone pentru a emula o interfata desktop pe tableta.
Dur în interior cu protectie în timp real integrata
Odata cu trecerea de la munca la birou la munca la distanta, securitatea a devenit din ce în ce mai importanta. Acesta este motivul pentru care Samsung ofera Knox Suite, o platforma all-in-one care faciliteaza echipelor IT sa configureze, sa securizeze, sa gestioneze si sa analizeze dispozitive – fie ca este vorba de un singur dispozitiv sau de o întreaga serie. Platforma de securitate Samsung, Samsung Knox, asigura tabletei protectii hardware si software complet integrate. Pornind de la cip, platforma ofera protectie end-to-end si în timp real împotriva amenintarilor tot mai mari cu care se confrunta forta de munca moderna.
Samsung lucreaza îndeaproape cu Android si ramân la curent cu cele mai noi informatii despre pericolele descoperite de cercetatori si parteneri de securitate de vârf, pentru a se asigura ca afacerile sunt protejate pe termen lung.
Galaxy Tab Active4 Pro este, de asemenea, construit sa reziste, interior si exterior, având garantat pâna la cinci ani de actualizari de securitate si trei upgrade-uri de sistem de operare, astfel încât companiile sa poata utiliza dispozitivele în siguranta si pe termen lung, stiind ca sunt întotdeauna protejate.
Disponibilitate
Noul Galaxy Tab Active4 Pro va fi disponibil începând cu luna septembrie în unele parti ale Europei si, ulterior, în Asia, America Latina, America de Nord si Orientul Mijlociu.
* Specificatiile pot varia în functie de piata.
* Toate functiile, caracteristicile, specificatiile si alte informatii despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fara a se limita la, beneficiile, designul, preturile, componentele; performanta, disponibilitatea si capacitatile produsului pot fi modificate fara notificare prealabila

1 Grosimea 10.2mm nu include rama ecranului principal.


2 Greutatea de 674g este doar a Galaxy Tab Active4 Pro. Cu tot cu husa de protectie si S Pen, ajunge la 833g.


3 Bazat pe rezultatele studiilor interne de laborator..


4 Rating IP68: Rezistenta la apa la imersiune în 1.5 metri de apa pentru 30 de minute si protectie la praf si nisp. Curatati reziduurile/uscati dupa ce a fost udata. Nu exista recomandari pentru utilizarea la plaja sau piscina.


5 Certificat MIL-STD-810H: Altitudine, umiditate,imersiune, spray cu sare, praf, vibratii, picaturi etc.MIL-STD-810H este o forma de testare standard dezvoltata de armata americana pentru a verifica cu acuratete limitarile unui dispozitiv. Utilizarea în mod obisnuit poate fi diferita de conditiile si mediul de testare. Conditiile extreme nu sunt garantate.


6 Selectarea tastelor poate varia în functie de aplicatie. Programarea tastelor se limiteaza la functiile selectate.


7 Testat în conditii de laborator interne. Sensibilitate la atingere cu -manusi din piele mai subtiri de 2 mm sau mai putin în grosime. Sensibilitatea la atingerea subacvatica nu este disponibila. Sensibilitatea la atingere poate varia în functie de materialul si grosimea manusilor, precum si de alte conditii de mediu.


8 Comparat cu Galaxy Tab Active Pro. Optiunea de volum maxim este disponibila doar pe aplicatiile bazate pe VoIP. Pentru a-l activa, mergeti la Setari – Sunet si Vibratii – Volum- Cresteti volumul pentru difuzor si voice apps.


9Accesoriile se vând separate. Disponibilitatea variaza în functie de piata.


10 Disponibilitatea caracteristicilor, aplicatiilor si serviciilor One UI poate varia în functie de versiunea One UI, versiunea OS si de piata.


11 Cardul MicroSD se vinde separat; accepta pâna la 1TB.


12 Platforma Knox pentru POS necesita integrare separata a solutiei si poate necesita achizitionarea licentei pentru utilizare. Disponibilitatea poate varia în functie de piata, model sau solutie de plata.


13 Knox Capture necesita instalarea separata a aplicatiilor si achizitionarea licentei pentru utilizare. Disponibilitatea poate varia în functie de piata si model. Scanarea codurilor de bare poate necesita reprogramarea aplicatiilor la tasta programabila pentru a utiliza caracteristica completa.


14 Încarcarea rapida necesita un adaptor de alimentare care asigura o putere electrica de 15W sau mai mare. Este posibil ca adaptorul de alimentare cu încarcare rapida sa nu fie furnizat în cutie (si vândut separat), în functie de piata.


15 Baterie înlocuibila si statie de încarcare POGO vândute separat. Numai bateriile suplimentare înlocuibile certificate Samsung sunt compatibile pentru utilizare.


16 Modul No Battery trebuie pornit si necesita un accesoriu USB specific pentru sursa de alimentare de tip C care accepta 9V si 2.3A sau mai sus si PD 2.0 sau mai sus. Modul No Battery limiteaza performanta si reduce volumul, luminozitatea etc când este activ.


17 Conexiunea prin cablu Samsung DeX este disponibila prin intermediul afisajului compatibil HDMI. Conexiunea wireless este disponibila pe televizoarele inteligente care accepta numai Phone Screen mirroring. Pentru o experienta optima, utilizati televizoarele Samsung Smart lansate în 2019 sau mai târziu.


18 Samsung DeX functioneaza cu majoritatea aplicatiilor. Unele aplicatii pot necesita o licenta separata (achizitionata separat) sau pot fi indisponibile din cauza solicitarilor partenerilor.