Samsung Galaxy Tab S2, in primele imagini online, specificatii reconfirmate
6/6802
calendar_month 11 Mai 2015, 13:42
Samsung va lansa in curand noua sa tableta high-end, Samsung Galaxy Tab S2, iar principala noutate adusa de device-ul care va concura cu iPad-ul Apple este legata de aspectul ecranului, respectiv de trecerea de la 16:9 la 4:3, o veste destul de buna pentru multi utilizatori care considera mult mai confortabila aceasta forma.
Pe langa randarile prezentate pe contul de Twitter @OnLeaks, avem si cateva specificatii pe care noua tableta a Samsung le-ar putea incorpora. Ne asteptam ca display-ul sa fie de 9,7 inch, cu o reszolutie de 2048x1536 pixeli si sa fie, bineinteles, un AMOLED.

Tableta va fi motorizata, cel mai probabil, de un procesor octa-core pe 64 biti (sa nu uitam ca Exynos si-a demonstrat deja calitatile) si va avea 32GB memorie interna, un slot pentru expansiunea acesteia prin intermediul cardurilor microSD (panala 128GB) si conectivitate completa (asta insemnand Wi-Fi si 4G).
Samsung Galaxy Tab S2 va rula Android 5.0.2 Lollipop. Carcasa va fi realizata din aluminiu si va avea, potrivit celor mai recente informatii (credibile, dar inca neconfirmate oficial), un profil slim de doar 5,5mm - mai subtire decat iPad Air 2 (care are o grosime de 6,1mm).
Informatiile aparute acum, completate si cu fotografia noii tablete a Samsung, le confirma pe cele pe care vi le prezentam in februarie anul acesta, asa ca avem toate motivele sa credem ca datele publicate acum de catre @OnLeaks si UberGizmo reflecta produsul final pe care sud-coreenii il vor lansa.
Cand se va intampla acest lucru este inca incert, dar daca Samsung respecta calendarul de anul trecut, Galaxy Tab S2 ar putea fi prezentata luna viitoare.