Republic of Gamers si ACRONYM lanseaza un nou dispozitiv in editie limitata
8/8521
calendar_month 31 Mar 2023, 18:45
Un vizionar al designului reimaginează tableta polivalentă ROG Flow Z13-ACRNM RMT02.


PUNCTE CHEIE


  • Republic of Gamers x ACRONYM: ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 este o fuziune între tehnologia de vârf și viziunea unică în materie de design hardware


  • Ultra-versatilă: Designul robust, specificațiile de nivel profesionist și sistemul de transport integrat transformă tableta într-un dispozitiv pentru productivitate și gaming care se poate adapta oricărui scenariu


  • Performanțe incredibile: Procesorul Intel Core i9-13900H și placa grafică GeForce RTX 4070 Laptop rulează fără efort sarcini intense în multitasking și jocuri


  • Redefinește portabilitatea și interacțiunea: Revoluționează portabilitatea compactă cu un accent pe utilizarea în lumea reală, cu o carcasă robustă, o priză stabilă și un suport unicRepublic of Gamers (ROG) a anunțat astăzi cel de-al doilea proiect din cadrul colaborării sale continue cu ACRONYM®, lider în domeniul vestimentației tehnice, ce a condus la ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 - o tabletă puternică ce reunește lumea modei, a artei, a tehnologiei, a Web3 și a jocurilor.

Disponibilă pentru vânzare la nivel mondial începând cu 3 aprilie 2023, tableta oferă specificații de nivel profesional, inclusiv un procesor Intel® Core™ i9-13900H și un GPU pentru laptop NVIDIA® GeForce® RTX 4070. Această putere ieșită din comun este integrată într-o carcasă de mărimea unei tablete, concepută pentru a încuraja portabilitatea și utilizarea în lumea reală. Aluminiul are un finisaj complex, personalizat, care-i conferă rigiditate. Un sistem de transport integrat proiectat ingenios utilizează o curea versatilă care permite dispozitivului să devină propriul sistem de transport și facilitează utilizarea în multiple moduri. Prizele din cauciuc sunt inserate pentru a oferi aderență în orice orientare, iar colțurile sunt întărite pentru a păstra aparatul în siguranță în caz de lovituri sau căderi accidentale.

ROG x ACRONIM

Co-fondatorul ACRONYM, Errolson Hugh, a fost un pionier în industria confecțiilor tehnice încă de la înființarea companiei, în 1994. În deceniile ce au urmat, ACRONYM a construit un portofoliu extins de design dedicat fuziunii dintre funcționalitatea avansată și tehnologia high-end. Fie că lucrează în colaborare cu Nike® sau BE@RBRICK, fie că apare în jocul Death Stranding sau creează îmbrăcăminte sub propria siglă, ACRONYM a dovedit că este un vizionar în industria de îmbrăcăminte, folosind materiale de top pentru a crea modele hiperfuncționale dincolo de stil. ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 este al doilea produs din cadrul colaborării continue a companiei cu Republic of Gamers.

Împărtășindu-și entuziasmul pentru acest parteneriat, Hugh a declarat: "Ideea designului RMTO2 urmărește să ofere o propunere nouă. Încercăm să reimaginăm modul în care utilizatorii interacționează cu lumea din jurul lor, împreună cu aparatura lor, și să facă lucrurile într-un mod nou. Am ales să ne asociem cu Republic of Gamers pentru că are o abordare complet deschisă. Inginerii săi au fost dispuși să intre pe un teritoriu necunoscut și au avut know-how-ul și competența necesare pentru a livra aceste idei."Pentru a proiecta RMT02, Hugh a apelat la experți în materie de design, începând cu designerul industrial și artistul conceptual de film de lungmetraj Phil Saunders, cunoscut mai ales pentru proiectarea costumului emblematic al lui Iron Man. Saunders a adoptat o abordare vizionară a proiectului, după ce și-a petrecut cariera proiectând, literalmente, pentru lumi viitoare. Proiectul a fost condus de Rod Chong, un director de creație din Los Angeles și colaborator îndelungat al lui Hugh. Lucrând alături de inginerii și personalul ROG, echipa lui Hugh a intrat într-un proces de proiectare și creare de prototipuri care a durat ani de zile și care a forțat chiar și expertiza considerabilă a ROG.

Despre colaborarea cu echipa ACRONYM, Shawn Yen, vicepreședintele diviziei de gaming ROG, spune: "Lucrul cu echipa ACRONYM este un proces de înțelegere a modului în care putem privi lucrurile dintr-un unghi diferit și de abordare a experiențelor clienților din perspective diferite. ACRONYM duce designul la un nivel complet nou de gândire a modului în care oamenii interacționează și folosesc lucrurile din jurul lor."

Această abordare centrată pe om a făcut din ACRONYM un partener firesc în materie de design pentru Republic of Gamers. ROG s-a angajat să producă hardware de gaming premium, suficient de puternic pentru munca și jocul la nivel profesionist, fiind în același timp suficient de personalizabil pentru ca fiecare gamer să se poată exprima. Proiectele ACRONYM întruchipează în mod constant convingerea lor că un design bun este o formă de libertate. Prin intermediul stilului, publicul își poate împărtăși povestea în felul său.

Ultra-versatilă

ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 face parte din seria ROG 2023 Flow care își propune să ofere jocuri ultra-versatile cu dispozitive ultra-subțiri, care se pot adapta la orice scenariu. Flow Z13 a fost platforma perfectă pentru ACRONYM și ROG pentru a extinde această versatilitate la alte utilizări care necesită procesare și grafică de nivel profesional, într-un dispozitiv portabil multifuncțional. Sistemul de transport integrat și mânerele stabilizate ajută la utilizarea în deplasare, iar suportul integrat transformă cu ușurință RMT02 într-un format de laptop tradițional, perfect pentru jocuri, creație sau vizualizare de conținut. Suportul poate fi utilizat și atunci când aparatul se află în orientarea portret, fiind singura tabletă Z13 capabilă să fie utilizată fără mâini din ambele unghiuri.

Performanță uluitoare

ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 este dotată cu un procesor Intel Core i9-13900H GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 4070. De asemenea, ROG a adăugat dispozitivului un comutator MUX și NVIDIA Advanced Optimus, alături de o capacitate termică totală de 80W. Sistemul ROG Intelligent Cooling a adăugat aici o cameră de vapori cu o acoperire de 50% din placa de bază. Metalul lichid și ventilatoarele cu pale curbate asigură o răcire ambientală de 0db. Dispozitivul suportă XG Mobile și beneficiază de un ecran ROG Nebula cu un raport de aspect 16:10. Alte caracteristici legate de afișaj includ rata de reîmprospătare de 165Hz, luminozitatea de 500 de niți și panoul tactil 100% DCI-P3 cu Corning® Gorilla® Glass DXC.

Dispozitivul are conectivitate USB Type-A, Type-C și MicroSD. De asemenea, este dotat cu Thunderbolt™ 4 și Wi-Fi 6E. Are o carcasă fabricată integral din metal frezat CNC și suportă încărcare rapidă de 130 W printr-un port Type-C.

Redefinirea portabilității și a interacțiunii

Pornind de la baza ROG Flow Z13 și încorporând elemente funcționale și filozofia designului lor vestimentar, ACRONYM a radicalizat portabilitatea compactă a Flow Z13-ACRNM RMT02. Dispozitivul trece fără efort de la o tabletă high-end, la un desktop puternic și mobil pentru jocuri și la o stație de lucru creativă în mișcare. Filozofia de design ACRONYM pledează pentru un "control deschis", permițând utilizatorului mai multe moduri de interfațare și de utilizare a produsului - o abordare care este evidentă peste tot în RMT02. Elementele de design sunt determinate de modul în care dispozitivul se simte în mâna utilizatorului și de modul în care încurajează utilizarea în noi scenarii.

Referindu-se la conceptul dispozitivului, designerul de produs Phil Saunders a declarat: "Lucrul care se observă imediat când iei în mână o RMT02 este că totul e extrem de tactil. Sistemul de curele oferă utilizatorului cât mai multă libertate de acțiune în ceea ce privește modurile în care poate interacționa cu dispozitivul: acesta devine propria sa geantă. Poate fi atârnată pe umăr. Există un mod care eliberează ambele mâini, astfel încât utilizatorul poate interacționa cu tableta în mișcare."

Motivată de misiunea de a oferi o inovație autentică, colaborarea a împins limitele a ceea ce este posibil în producție. Aluminiul prelucrat, elementele de priză din cauciuc încorporate, colțurile de protecție, sistemul de curele și gravurile de precizie de pe întreaga carcasă întăresc ideea că acesta este un instrument de precizie care a necesitat, de asemenea, o mare atenție din punct de vedere tehnic pentru a fi realizat. Proiectată pentru a fi propria sa husă de transport, carcasa robustă din aluminiu este supusă unui proces intensiv de prelucrare care se prezintă ca fiind deopotrivă frumos rafinată și brută, prezentând urme evidente de trasare CNC. O privire mai atentă asupra dispozitivului dezvăluie tușe remarcabile, cum ar fi grafica gravată cu laser, caracterele tipografice și iconografia.

Flow Z13-ACRNM RMT02 este însoțită de o husă personalizată ACRONYM, concepută pentru a adăposti sursa de alimentare, cablurile de alimentare și stiloul. Flow Z13-ACRNM RMT02 este urmată de lansarea programului WRKGRP BEACON Web3 care reimaginează relația dintre brand și comunitate, experiența utilizării produselor fiind completată cu un set suplimentar de elemente digitale și fizice de colecție.

ACRONYM și ROG sunt mândre să facă acest pas împreună spre o nouă viziune radicală a ceea ce poate fi experiența utilizatorilor cu privire la dispozitivele personale.


Specificații ROG Flow Z13-ACRNM RMT02
ProcesorProcesor de generația a 13-a Intel® Core™ i9 13900H
GraficăNVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU GDDR6
8GB  TGP 65 W (cu Dynamic Boost)
Sistem de operareWindows 11
EcranWQXGA (2560 x 1600), 165 Hz / 3 ms, 500 niți, panou IPS cu DDS + G-SYNC®, 100% DCI-P3, Dolby Vision®, Validare Pantone®, Gorilla® Glass DXC
MemoriePână la 32GB LPDDR5 5200 MHz
StocarePână la 1 TB pe SSD PCIe® 4.0
CamerăCameră frontală: 5 MP IR 
Cameră dorsală: 13 MP
TastaturăIluminată cu taste chiclet 
LED alb pe o singură zonă
Audio2 x boxe cu tehnologie de amplificare inteligentă 
Dolby Atmos® 
Hi-Res Audio 
Two-Way AI Noise Cancelation
Wi-Fi / BluetoothWiFi 6E (802.11ax)  
Bluetooth® v5.2
Porturi I/O1 x 3,5 mm Jack Audio Combo 
1 x cititor de carduri Micro SD 
1 x USB 3.2 Type-A  
1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C® suportă DisplayPort™ 1.4 / power delivery / G-SYNC® 
1 x Type-C® cu Thunderbolt™ 4 (cu suport DisplayPort™ 1.4 + PD) 
1 x ROG XG Mobile Interface
Baterie56 Wh
DimensiuniDispozitiv: 302-318 x 214-222 x 15,6-20 mm
Tastatură: 302,8 x 240,3 x 6,25 mm
GreutateDispozitiv:  1322 g 
Tastatură: 393 g