Prestigio revine pe piata de tablete, cu modele dedicate scolii online
7/7479
calendar_month 15 Ian 2021, 12:19

Prestigio a revenit pe piața de tablete prin intermediul ASBIS România, cu o gamă variată de produse, axându-se în special pe modelele dedicate copiilor, dată fiind tendința generală de migrare a școlii în mediul online și nevoia instituțiilor de învățământ de a oferi elevilor și studenților echipamente pe care să-și poată desfășura cursurile.
Astfel, Prestigio SmartKid - tabletele dedicate copiilor, sunt disponibile în trei variante Prestigio SmartKid, Prestigio SmartKid Max, Prestigio SmartKid Max E și se comercializează atât în retail, cât și instituțional, prin intermediul integratorilor.
Tabletele îmbină un design colorat cu o funcționalitate extinsă și permit copiilor să stocheze conținut interesant și util în orice format: povești audio, jocuri și aplicații educaționale, dar și desene animate. Au o capacitate de stocare internă de la 16GB până la 32GB și 1 GB RAM. Memoria poate fi extinsă până la 128GB, prin utilizarea unui card microSD suplimentar.
În ceea ce privește securitatea, tabletele SmartKid oferă o funcție convenabilă de control parental care permite părinților să seteze filtre de conținut, să interzică accesul la anumite site-uri sau să limiteze utilizarea tabletei. Prestigio SmartKid rulează cu sistemul de operare Android: 8,1 Oreo, 9,1 Pie și 10 (ediția Go), ceea ce simplifică utilizarea dispozitivelor, făcându-le mai intuitive.
Tabletele Prestigio SmartKids au un design atractiv pentru copii, dar practic. De exemplu, unele modele au un suport încorporat și o carcasă ergonomică, pentru a fi ușor de ținut în mână și reduc posibilitatea alunecării dispozitivului. În plus, pentru a atenua orice impact dispozitivul este echipat cu colțuri cauciucate, prevenind potențialele incidente mai ales atunci când copilul folosește tableta în mișcare.
Prestigio Q Pro - o tabletă compactă, multifuncțională axată pe nevoile familiei, cu funcție de control parental.
Tableta Q Pro oferă utilizatorului un ecran IPS de 8 inci, care garantează redarea naturală a culorilor și unghiuri largi de vizualizare. Puteți privi ecranul din orice parte, fără distorsiuni. Rezoluția de 1280x800 pixeli este suficientă pentru a obține o imagine clară și detaliată.
Memoria internă a tabletei este de 16GB, dar cu ajutorul unui card de memorie microSD spațiul de stocare intern se poate extinde până la 128GB.
Pretigio Q Pro are un procesor quad-core, oferind performanțe care acoperă cu succes sarcinile zilnice. Viteza de procesare a sistemului este suplimentată cu 2GB RAM, ceea ce face ca tableta să fie o alegere excelentă pentru lucrul în modul multifuncțional. O altă caracteristică este suportul 4G, așa încât utilizatorul poate rămâne conectat, oriunde s-ar afla.
De asemenea, Prestigio a lansat și gamele Wize și Grace, ambele având șase modele disponibile. Acestea vin cu ecrane de 7.0, respectiv 10.1 inci, iar memoria internă variază de la 8GB, până la 32GB, astfel încât fiecare poate alege modelul care se pliază cel mai bine pe nevoile lui.
În 2021, Prestigio va continua dezvoltarea modelelor pentru copii cu accesorii premium în cutie: husă, stand și lavetă, astfel încât școala online să fie mai accesibilă.