Overmax lanseaza o tableta pentru copii - Edutab 3 Multiset
1/16821
calendar_month 24 Apr 2015, 11:55
Overmax a anuntat lansarea Edutab 3 Multiset, o tableta cu caracteristici complete pentru copiii in varsta de cel putin 7 ani, dupa cum precizeaza compania intr-un comunicat de presa.
Edutab 3 Multiset dispune de un ecran de 7 inch cu rezolutie de 1024 x 600p, ruleaza Android 4.4 cu ajutorul unui procesor qaud-core la 1,5GHz si dispune de un GPU Mali 400. Noua tableta, care se remarca prin carcasele colorate (albastru sau violet), se bazeaza pe 1GB RAM si ofera o memorie interna de 8GB, dar si un slot pentru cardruri microSD de pana la 32GB.

"Edutab 3 Multiset este o tableta cu caracteristici complete pentru copiii in varsta de cel putin 7 ani. Multumita functiilor de control parental, dispozitivul permite sa decideti catre ce aplicatii si pagini de Internet vor avea acces copiii. Mai mult, puteti instala aplicatii mai noi si mai avansate, adaptand tableta pe masura ce copilul creste. Impreuna cu tableta veti primi si o tastatura, un mouse, casti si o carcasa speciala ce permite atasarea tabletei la tetierele din masina", potrivit celor de la Overmax, care mai spun ca device-ul vine la pachet si cu o serie de aplicatii dedicate copiilor.
Vom reveni cu detalii legate de disponibilitatea device-ului pe piata din Romania si, desigur, cu pretul la care va putea fi cumparata tableta.
UPDATE: Overmax ne-a comunicat ca pretul recomandat pentru Edutab 3 Multiset este de 479,99 lei, iar device-ul va ajunge in magazinele romanesti in a doua jumatate a lunii mai.
Galerie Foto: