hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Microsoft Surface Pro 4 ar putea fi avea si o versiune cu display de 14 inch

Microsoft Surface Pro 4 ar putea fi avea si o versiune cu display de 14 inch

calendar_month 09 Mar 2015, 17:45
Microsoft are in lucru urmatoarea generatie a tabletei sale, Microsoft Surface Pro 4, iar compania ar putea pregati pentru lansare doua versiuni cu ecrane de dimensiuni diferite.
Potrivit Inquisitr este de asteptat ca Microsoft Surface Pro 4 sa fie lansata inaintea zvonitului iPad Pro, respectiv in iulie, cu doua luni inainte de prezentarea produsul rival de la Apple.

Acestea nu sunt singurele informatii care au aparut despre viitoare generatie de tablete Surface Pro de la Microsoft.
Conform PC Pro, Surface 4 va ajunge la consumatori in doua versiuni. Una va avea display de 12 inch, in timp ce al doilea model de tableta va dispune de un ecran de 14 inch. Ambele modele vor dispune insa de aceeasi rezolutie (2160 x 1440 p) si vor fi dotate cu hardware similar (Intel Core M). Daca aceste informatii se vor confirma, inseamna ca Microsoft mizeaza si mai mult decat in cazul Surface Pro 3 pe strategia care propune inlocuirea laptopurilor cu device-uri hidride.
Pe de alta parte, va reamintim ca, inainte de lansarea Surface Pro 3, au existat o serie de zvonuri privind existenta unui Surface mini, cu display de 7 inch sau 8 inch, insa informatiile s-au dovedit false. Prin urmare, nu este exclus ca si versiunea de 14 inch a Surface Pro 4 sa fie doar un simplu zvon. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?