hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  iPad Air 2, noi imagini si cateva informatii suplimentare

iPad Air 2, noi imagini si cateva informatii suplimentare

calendar_month 07 Iul 2014, 09:17
iPad Air 2 s-ar putea sa nu aduca foarte multe schimbari de design fata de generatia anterioara a tabletei Apple. Totusi, vor exista cateva detalii care vor face diferenta, estetic vorbind, intre iPad Air si iPad Air 2.
iPad Air, care a fost lansata de Apple in octombrie anul trecut, a reprezentat o evolutie clara a design-ului tabletelor companiei care, pana la generatia a 4-a, inclusiv, s-au "incapatanat" sa ramana aproape la fel.
Schimbarile de deisgn au fost oarecum spectaculoase, mai ales daca luam in calcul comportamentul conservator al liniei de produse Apple. Lansarea viitorului iPad Air (2) nu va aduce asemenea schimbari. Se pare ca un detaliu de design si functionalitate ce va fi eliminat este butonul de blocare pentru rotirea ecranului (sau pentru trecerea in modul "mute"), dupa cum releva CultOfMac.

De asemenea, asa cum era de asteptat, pe iPad Air 2 isi va face aparitia Touch ID, ce va inlocui butonul Home.

Nu in ultimul, tableta iPad Air 2 va fi mai subtire decat prima generatie Air cu 1 mm.

Ce mai stim pana acum despre generatia viitoare de iPad Air este ca va dispune, cel mai probabil, de un procesor Apple A8 si va rula iOS 8, sistem de operare prezentat deja de reprezentantii de la Cupertino in cadrul celei mai recente Conferinte a Dezvoltatorilor Apple.
Ca de obicei, va recomandam sa interpretati aceste informatii si mai ales imaginile noi care sunt "scapate" pe internet" cu un dram de scepticism si sa le incadrati, cel putin deocamdata, in categria speculatiilor pe marginea iPad Air 2. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?