hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Imagini noi cu iPad Air 2 (prototip), publicate online

Imagini noi cu iPad Air 2 (prototip), publicate online

calendar_month 08 Oct 2014, 17:00
Noi imagini cu un prototip iPad Air 2 au aparut pe internet si confirma majoritatea informatiilor pe care le stiam pana acum despre urmatoarea tableta a Apple.
Evenimentul de lansare pentru iPad Air 2 va avea loc peste mai putin de o saptamana (in data de 16 octombrie), daca informatiile publicate si ele recent se adeveresc.
Pana atunci, recapitulam principalele date pe care le avem la dispozitie despre noul iPad Air:

  • pe iPad Air 2 isi va face aparitia Touch ID, ce va inlocui butonul Home

  • iPad Air 2 va fi mai subtire decat prima generatie Air - 7mm fata de 7,5 mm - diferenta va fi, oricum, greu de sesizat.

  • iPad Air 2 va beneficia de 2GB RAM, iar spatiul de stocare va porni de la 32GB (se elimina versiunea de 16GB), lucru destul de logic in conditiile in care ultimul update major - iOS 8 - a necesitat un spatiu liber de 6GB pe unele tablete Apple.

  • iPad Air 2 va veni direct cu iOS 8.1 (si speram ca utilizatorii nu vor mai avea batai de cap cu sistemul de operare asa cum s-a intamplat cu iOS 8.0, 8.0.1 si 8.0.2...

  • desi la nivel de design lucrurile raman cam aceleasi, exista un detaliu care poate fi important pentru multi, iar el se refera la ecranul noului iPad. Marginea display-ului va fi tesita, ca in cazul iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

  • si aceste fotografii confirma eliminarea butonului de blocare a senzorului de rotire a ecranului (cu functie si pentru trecerea in modul "mute").


Sursa: Tinhte.vn via Gsmarena 

Sondaj

Folositi internetul pentru: