Cat de mare va fi iPad Pro in comparatie iPad Air 2
1/16818
calendar_month 20 Apr 2015, 11:06
Informatiile despre iPad Pro, care se pare ca va oferi un display de 12,2 inch, au inceput sa se inmulteasca in ultima vreme, asa ca revenim si noi cu cele mai recente speculatii selectand, evident, ceea ce ni se pare credibil.
iPad Pro ar putea avea un display de 12,2 inch, adica la fel de mare ca al concurentului Samsung Galaxy Tab Pro 12 si, mai mult, va dispune, daca zvonurile se vor adeveri, si de un stylus cu functii avansate, dedicat profesionistilor din domenii precum grafica. Cu alte cuvinte, se poate spune ca iPad Pro anticipat ar putea reprezenta tot ceea ura mai mult Steve Jobs. Dar Tim Cook ar putea avea o alta viziune, si nu neaparat una gresita.
Cat de mare ar putea fi insa noul iPad Pro, pe care l-am putea vedea prezentat prin toamna acestui an? Pai, veti spune, "cam cat un Samsung Galaxy Tab Pro 12...", si nu ati gresi deloc.
Dar Nowhereelse.fr. sursa pe care am inceput sa o citam din ce in ce mai mult, a reusit sa intre in posesia unor imagini cu ceea ce ar trebui sa fie husele dedicate iPad Pro, si care ofera o referinta estetica mult mai concreta. Accesoriile "inghit" cu usurinta un iPad Air, dupa cum vedeti in fotografii.

In acelasi timp, carcasele de protectie pentru viitorul iPad Pro mai aduc cateva informatii importante legate, desigur, de design-ul tabletei de dimensiuni mari de la Apple.
S-ar putea ca noul dispozitiv Apple sa dispuna de patru difuzoare, doua pozitionate pe latura superioara si doua diametral opus. Desigur, nu va lipsi un conector Lightning (sau, de ce nu, un port tip USB-C, adoptat recent de catre americani pe cel mai nou model de MacBook.

Ce mai stim pana acum de spre iPad Pro? Sau credem ca stim? Tot potrivit Nowhereelse.fr, care publica informatiile prin martie, dimensiunile iPad Pro ar putea fi de 305.7mm x 222.6mm x 7.2mm.