Apple iPad Pro ar putea avea un ecran de 12,2 inch
6/6290
calendar_month 03 Nov 2014, 10:30
Cele mai recente speculatii referitoare la lansare pe piata, anul viitor, a unei tablete Apple cu ecran mai mare de 9,7 inch si capabilitati hardware avansate dateaza de acum trei luni.
Atunci se vorbea despre o dimensiune a ecranului viitorului iPad Pro de 12,9 inch, iar sursa informatiilor era Bloomberg.
Un refresh al acestor informatii arata ca de fapt urmatorul iPad Pro va avea un display ceva mai mic, respectiv de 12,2 inch, ceea ce s-ar apropia totusi mai mult de conceptul Apple decat ceea ce sugerau datele anterioare.
Cumparati de la eMAG versiunea de iPad Air care vi se potriveste
Desigur, zvonurile privind lansarea pe piata a iPad Pro au avut parte inca de la aparitia lor, la inceputul acestui an, de "sustinerea" cu imagini a conceptului, unul propus de fani si care a fost publicat pe Weibo.

Daca initial am fost sceptici in legatura cu existenta unui astfel de device de la Apple, acum parca incepem sa credem ca el se regaseste in strategia viitoare a companiei americane, nu de alta dar, la ultimul eveniment de lansare (iPad Air 2 etc.), toata lumea astepta, de fapt, un iPad Pro cu ecran imens. In principal, motivul pentru care Apple ar adopta un ecran atat de mare ar fi sporirea spatiului de lucru oferit utilizatorilor pe o tableta, implicit oferirea unei functii de tip split screen despre care am scris si noi, dar si atacarea concurentilor de la Samsung, care se afla deja pe acest segment de produs.
Ramane sa vedem daca Apple are sau nu pentru fanii tabletei sale o versiune cu display de peste 12 inch. Oricum, 12,2 inch ni se pare mai plauzibil decat 12,9 inch.
Sursa: Ubergizmo

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?