hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  ZTE propune un nou phablet: Nubia X6 - ecran imens, specificatii bune

ZTE propune un nou phablet: Nubia X6 - ecran imens, specificatii bune

calendar_month 26 Mar 2014, 10:45
Producatorul chinez ZTE nu s-a sinchisit foarte mult de lansarea lui HTC M8 si a prezentat in China, un nou phablet al companiei. Nu stim daca a fost o strategie de marketing, pentru a mai contracara din discutiile interminabile legate de HTC, dar nici nu mai conteaza, daca stam sa ne gandim bine.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu un phablet, Nubia X6, caci aceasta este denumirea produsului, va parea la inceput mai mult o tableta. O ajuta si specificatiile, mai ales ecranul de 6,44 inch, Full HD.

Cele doua camere vor avea o rezolutie de 13MP, asa ca pentru amatorii de selfie de calitate este un motiv in plus de achizitionare, procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon quad-core la 2,5GHz, iar phablet-ul vine cu 3GB RAM si un spatiu de stocare de 32, 64 sau 128 GB. Desigur, este prezenta conectivitatea wi-fi si Bluetooth, ca si o baterie de 4.250 mAh.
Ceea ce ramane de aflat este ce versiune de Android va adopta ZTE Nubia X6, un phablet de 7.9mm grosime, pentru ca despre pret stim ca va fi sub 500 de dolari in oricare dintre cele trei variante de stocare propuse.
Sursa: Ubergizmo 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?