hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Toshiba lanseaza Excite Go, tableta de o suta de dolari. Pentru ca marile branduri nu mai au solutii

Toshiba lanseaza Excite Go, tableta de o suta de dolari. Pentru ca marile branduri nu mai au solutii

calendar_month 28 Mai 2014, 10:30
Despre seria de tablete Excite a celor de la Toshiba nu cred ca pot fi spuse foarte multe. Toshiba are in piata Excite Pure, cu Tegra 3, si Excite Pro, cu Tegra 4, adica doua dintre cele mai redutabile tablete cu Android din punct de vedere al raportului calitate/pret.
Insa, desi v-ati astepta ca Toshiba sa urce stacheta deja stabilita, iata ca o coboara si aduce pe piata o tableta cu care dovedeste ca isi doreste tare mult si o parte din piata de entry-level. Si are toate sansele sa o primeasca.

Excite Go, caci asa se cheama, ofera un display de 7 inch, 16GB spatiu de stocare interna plus un slot microSD, se foloseste de Android KitKat si dispune de o baterie despre care producatorii spun ca poate asigura o autonomie de pana la 8 ore. Din iulie, cand va putea fi cumparata, tableta ar urma sa coste 99 de dolari, un pret care este atins doar de HP 7 Plus, doar ca aceasta este net inferioara la capitolul specificatii.
Daca Excite Go va fi sau nu un succes urmeaza sa vedem, insa credem ca da pentru ca discutam de o tableta mai mult decat decenta, la un pret excelent, sosita din partea unui producator cu nume.
Iar aparitia ei ne spune ca producatorii nu prea mai au solutii la nivel de varf si se orienteaza si catre piata entry-level, acolo unde inca exista zone neacoperite de oferta.
Sursa: Cnet 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?