Tableta HUAWEI MatePad 11.5"S cu PaperMatte Display este disponibila in Romania
3/36875
calendar_month 06 Iun 2024, 14:50


Lansata in cadrul evenimentului din Dubai, desfasurat in luna mai, noua tableta HUAWEI MatePad 11.5"S – prima cu noua generatie de PaperMatte Display – este disponibila si in Romania. Ecranul sau are specificatii tehnice impresionante: un raport de aspect 3:2, o rata de refresh de 144 Hz1 si rezolutie 2.8K2. 

Cu adevarat impresionanta este insa noua generatie de PaperMatte Display care prin tehnologiile sale reuseste sa reduca reflexiile la sub 2% si sa elimine 99% din interferentele luminoase3. Astfel, experientele de vizionare sunt duse la cel mai inalt nivel, iar utilizatorii se vor bucura de mai mult confort in timpul utilizarii ecranului. Datorita PaperMatte Display, tableta poate fi folosita chiar si in lumina puternica a soarelui.

 Cu ajutorul Colour mode, HUAWEI MatePad 11.5"S recreeaza experienta cititului pe hartie. Un algoritm proprietar ajusteaza luminozitatea, nuantele si temperatura culorii, oferind un confort sporit. Prin activarea acestei functii, utilizatorii vor avea senzatia ca tin cartea preferata in mana. Tableta este o alegere excelenta pentru activitati de birou, studiu sau divertisment. Are si certificari care atesta protectia ochilor, printre care SGS Low Visual Fatigue 2.0 Premium Performance sau TÜV Rheinland Reflection-Free. 

Software-ul proprietar ofera experiente creative inegalabile, asemanatoare hartiei

HUAWEI MatePad 11.5"S ridica stacheta la nivelul activitatilor creative. In timpul scrisului pe tableta cu ajutorul unui stylus, cum este HUAWEI M-Pencil (3rd generation4), se creeaza un efect asemanator cu cel al unui creion pe hartie. La nivel de software, HUAWEI Notes aduc noi capabilitati, precum functia Note Replay. In timpul unei videoconferinte, utilizatorul isi poate nota ideile principale. In momentul in care apasa pe una dintre ele, va fi dus automat la portiunea din inregistrarea intalnirii in care s-a discutat despre acel subiect. HUAWEI Notes a primit si noi gesturi rapide pentru utilizarea mai rapida si intuitiva. Textul poate fi selectat cu lasoul pentru a-si schimba culoarea, iar notitele vor fi mai usor de organizat si parcurs in timpul studiului. 

HUAWEI MatePad 11.5"S are si propria aplicatie de desen, GoPaint, o alta mare noutate. Experti de la academii de arte de top si echipele de R&D HUAWEI din opt domenii au colaborat pentru a dezvolta acest tool digital. Motorul HUAWEI FangTian Painting alimenteaza randarile de nivel profesional, compozitiile rapide si utilizarea eficienta a spatiului de stocare. GoPaint devine astfel o aplicatie ideala pentru creatorii profesionisti. Toate inovatiile la nivel de software si hardware duc la optimizarea utilizarii resurselor de sistem, oferindu-le utilizatorilor experiente fluide. 

Performante de top pentru birou si studiu

HUAWEI a introdus si conceptul Super Device, prin care seria MatePad devine extrem de eficienta in activitatile de birou si studiu. HUAWEI MatePad 11.5"S are o multime de functii noi pentru a spori productivitatea, precum Multi-Window, Show Comments si SuperHub, ultima dintre ele permitand conectarea cu un telefon, un ecran mai mare sau un PC. Astfel, Super Device transforma noua tableta intr-un dispozitiv ideal pentru meeting-uri, studiu, notite, dar si divertisment. In plus, bateria cu doua celule folosita la HUAWEI MatePad 11.5"S are o capacitate de 8.800 mAh5, iar tehnologia folosita la implementarea ei asigura utilizarea pentru perioade indelungate.HUAWEI MatePad 11.5"S – preturi si disponibilitate in Romania

HUAWEI MatePad 11.5"S cu PaperMatte Display are un pret recomandat de vanzare de 2499 lei. Cutia produsului include si o tastatura inteligenta. Variantele de culoare sunt: Space Gray cu tastatura HUAWEI Smart Magnetic Black si Violet cu tastatura HUAWEI Smart Magnetic Light Gray. 

 In perioada 4-30 iunie, cei care isi vor achizitiona HUAWEI MatePad 11.5"S de pe HUAWEI Store Romania, vor primi cadou si un stylus HUAWEI M-Pencil (3rd generation), dar si garantie extinsa 12 luni. De asemenea, in pagina produsului va fi afisat si un cupon extra de 500 de lei, care poate fi folosit pentru achizitionarea unei perechi de casti HUAWEI FreeBuds 5 in aceeasi comanda sau pentru a beneficia de o reducere directa de 500 de lei din pretul tabletei. 

Note:

1 Rata de refresh suportata este de pana la 144 Hz. Rata de refresh poate varia in functie de aplicatiile sau jocurile redate pe ecran. 

2 Rezolutia 2.8K este 2800 x 1840. 

3 Date provenite din testele derulate in laboratoarele HUAWEI. Lumina ambientala poate varia foarte mult, asa ca proportiile interferentelor luminoase vor varia si ele, in functie de mediul in care este folosita tableta. 

4 HUAWEI M-Pencil (3rd generation) nu este inclus in cutia produsului si ar putea fi necesara achizitia sa separata.