hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Speculatii: Apple lanseaza iPad cu ecran de 12,9 inch in 2015

Speculatii: Apple lanseaza iPad cu ecran de 12,9 inch in 2015

calendar_month 27 Aug 2014, 12:00
In urma cu trei luni apareau primele informatii referitoare la un iPad cu display mai mare de 9,7 inch, standardul adoptat de Apple pentru tabletele sale. Se specula pe marginea lansarii unui iPad Pro, cu display de 12,9 inch. Acum, Bloomberg publica noi "informatii pe surse" referitoare la acest produs.
Noutatea propusa de Bloomberg, care citeaza "surse apropiate companiei (Apple - n.r.)", este posibila data de lansare a iPad-ului cu display de 12,9 inch: primul trimestru din 2015.
Cumparati de la eMAG versiunea de iPad Air care vi se potriveste

Cu alte cuvinte, deocamdata nu stim prea multe detalii despre o posibila tableta-gigant de la Apple, cu exceptia unor informatii care si-au facut aparitia online inca din luna mai a acestui an. In principal, motivul pentru care Apple ar adopta un ecran atat de mare ar fi sporirea spatiului de lucru oferit utilizatorilor pe o tableta, implicit adoptarea unei functii de tip split screen despre care am mai scris si noi.

Pana la noi informatii care sa ne ofere cateva argumente solide legate de existenta iPad-ului de aproape 13 inch, ramanem circumspecti si ne pastram parerea: un astfel de device ar fi ciudat, mai ales tinand cont de strategia de produs a Apple de pana acum legata strans de conceptul de mobilitate maxima.
Va reamintim ca in luna mai anul acesta au aparut si cateva imagini cu presupusul iPad Pro. Sursa era Weibo.

Cumparati de la eMAG versiunea de iPad Air care vi se potriveste 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?