hit.ro  »  Gadgeturi  »  Tablete - E-books  »  Sony lanseaza Digital Paper, un e-reader destinat sectoarelor de business si administratie

Sony lanseaza Digital Paper, un e-reader destinat sectoarelor de business si administratie

calendar_month 28 Mar 2014, 12:45
E-reader-ele sunt la moda, iar Sony a decis sa faca un pas inainte si sa produca un device destinat segmentelor de administratie si business.
Denumit Digital Paper, e-reader-ul celor de la Sony are 13,3 inch, fiind de dimensiunile unei coli A4, si ofera utilizatorilor posibilitatea de a interveni direct pe documentele vizate. Digital Paper poate fi folosit pentru a citi documentele, a le modifica sau a scrie direct pe ecranul sau, ecran care beneficiaza de tehnologia E-ink. De asemenea, documentele Word, Excel si PowerPoint pot fi convertite in PDF si adnotate direct de pe device-ul celor de la Sony. Pentru asta se poate folosi stylus-ul inclus de producator, care poate, de asemenea, sa si stearga textul.

De asemenea, noul e-reader ar putea, de ce nu, sa fie si o varianta pentru elevi, acestia urmand sa scape de cartile si caietele pe care le cara cu ei. Iar una dintre tintele celor de la Sony este si segmentul legal, avocatii fiind una dintre categoriile profesionale care ar putea beneficia din plin de dispozitivul celor de la Sony.
Conectivitatea include, cum era de asteptat, Wi-Fi si, desigur, un port USB.

Sursa: ZDNet 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?